Skoletter

23 treff

Skoletter er en litt lavere versjon av støvletter. Råflotte og perfekte for deg som trenger et høyhælt supplement til dine vanlige høyhælte sko. Skoletter passer til alt og kan brukes året rundt.

Når det gjelder skoletter, finnes det mengder av modeller, så du kommer garantert til å finne en favoritt – her har vi faktisk samlet over 800 par med superflotte skoletter i alle mulige farger og former. Våre mest populære modeller kommer fra Vagabond, Ecco og Duffy – merker som på forskjellige måter bidrar med flotte skoletter.

Matche dine skoletter

Hvordan du velger å matche dine skoletter, er selvsagt avhengig av skolettene – det finnes som sagt flere ulike modeller å velge mellom. Et par svarte med rette linjer i matt farge passer for eksempel godt med lyse, kanskje litt slitte jeans eller et flott svart, kort skjørt. Miks det gjerne med en flott leggings og en oversize-genser – og hvis du vil stikke deg frem, kan du satse på 90-tallet og velge store enkle trykk på genseren.

Om høsten er det stilig med mørkeblå, ettersittende jeans og en lang ullkåpe. Selvfølgelig kan skolettene brukes om vinteren også, det er jo ikke alltid man har lyst å bruke tunge vinterstøvler til festen eller klubben.

Mix it up!

Føttene stortrives ikke alltid i skolettene – du kjenner det litt ekstra etter noen dager. Her kommer noen tips for å gjøre føtter og ben mindre trøtte!

1) Bytt mellom sneakers og skoletter eller støvler. Føttene og bena dine blir trøtte hvis du ikke skifter sko! Går du konstant rundt i et par skoletter, kjennes det etterhvert. Bruk for eksempel støvler til jobben, men ta på skoletter når du er fremme. Skal du ut å danse? Gå dit i støvletter, men dans løs i et par ballerinasko!

2) Prøv å finn skoletter med en tykkere hæl. Jo større hæl, desto bedre støtte for føttene. En smalere hæl kan være skikkelig stilig, men betyr mer belastning på ankler og føtter. Mange av våre flotteste modeller har faktisk en tykkere hæl!

3) Finn et par gode innlegg eller såler. De er støtdempende og sørger for at undersiden av foten ikke blir like trøtt.

4) Trøtte føtter elsker fotbehandlinger. Unn deg selv en fotmassasje og annen fotpleie! Iblant glemmer vi hvor ofte vi bruker våre stakkars føtter, og skoletter og andre høyhælte sko gjør føttene litt mer slitne enn andre sko. Derfor er det enda viktigere å ta vare på føttene etter noen dager i skoletter.

Side 1 av 1

23 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK