Skoletter

11 treff

Innovativ skomote fra Lola Ramona

Bli inspirert av innovativ mote fra Lola Ramona sko og finn inspirasjon til din personlige stil. Farge og mønster gjør verden mer moro, og det sørger Lola Ramona for at du får!

Lekent og livlig

Det fargerike merket Lola Ramona ble grunnlagt i København i 2006 av Gitte Sandquist som hadde drømmen om å skape sko med ekspressivt design. Og ja, selvsagt gikk denne drømmen i oppfyllelse. Det fargerike danske merket har tatt moteverdenen med storm med flekkete mønster, søte buer og nydelige vintage striper. Sko fra Lola Ramona er alltid lagd med et glimt i øyet, Ved å matche og blande lekne detaljer har Lola Ramona skapt en samling full av muligheter. Et par stripete platåsandaler eller et par lette flekkede sommersandaler uttrykker en innovativ og leken mote. Hva med et par Lola Ramona boots i en spennende farge?

Lola Ramona sko - fyll verden med farge

Er du ute etter sko som vil gjøre deg til festens midtpunkt? Da gjør du lurt i å se på Lola Ramonas muntre kolleksjon der du finner alt fra pumps til sandaler i en rekke spennende design og nyanser. Eller hvorfor ikke et par lekne Lola Ramona sko med prikker? Gå heller ikke glipp av Lola Ramona Elsie og søte Lola Ramona Angie. Du kan også gi utseendet ditt en ny karakter med et par høye wedges med bånd. Se hele utvalget av Lola Ramona på Footway og bli inspirert av den nyeste moten. Dette er blant de mest fargerike skomerkene på markedet. Fyll verden med farge!

Gi skoene omsorg og kjærlighet

På Lola Ramona står spennende materialer og rike detaljer i rampelyset, som utvilsomt gir et utseende som skiller seg ut. Stilen er også reflektert i skoenes søte detaljer som buer, bånd og spenner. Med Lola Ramona sko vil stilen være så spennende og kul som den er retro. Merkevarens uttrykk skaper et attraktivt og nyskapende utseende for den selvstendige kvinne, og materialer av god kvalitet sørger for solid komfort. Dette er ekstraordinært håndverk. Husk å alltid ta vare på skoene dine ved å børste av støv og skitt samt av og til smøre skinnsko med skokrem. Gi skoene litt kjærlighet og de vil vare mye lenger.

Lola Ramona sko online hos Footway

Her på Footway vil du alltid finne fasjonable sko fra de største motemerker. Bestill dine favorittsko komfortabelt og praktisk i vår nettbutikk. Vi har et bredt utvalg av sko i en rekke utførelser, modeller og farger. Du får alltid fri frakt og fri retur. Når du handler på hos oss får du også 180 dagers åpent kjøp. Finn billige Lola Ramona sko i en rekke forskjellige design her på Footway.

Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK