Støvler

136 treff
Et par stilige støvler hørerhjemme i enhver kvinne-, herre- og barnegarderobe. Med støvler er høststilenenkelt på plass, og de fungerer også perfekt om våren og vinteren – noen kantil og med brukes om sommeren.

Så hvilken støvler er finest? En av våre favoritter er de litt høyere støvlene.I 2015 fikk de seg et skikkelig oppsving, og bidro til å forme den hippiepregedebohemstilen som preget hele sommeren og høsten. Apropos hippiestilen: Semsketskinn er deres foretrukne materiale, og du finner selvsagt mange flotte semskedestøvler på Footway.

Stiltips for høye støvler


For å gjøre deg så flott som mulig har vi samlet noen tips for å kle oppstøvlene på beste måte. Bli med på stylingtur!

Til et par høye støvler er smale bukser alltid stiligst. Leggings ellerskinnyjeans er det som gjelder. Du kan også slenge på deg en flott jakke og kortermetskjorte.

Hvis du liker leggings, har du flaks – de passer perfekt sammen med høyestøvler, og til disse to plaggene er det tøft å ha en skikkelig stor kortermet skjorte– for å få en bohemsk stil.

Nå er det slik at man kanskje ikke alltid kan gå kledd som en bohem, spesieltpå jobben. Da synes vi at du skal prøve støvlene sammen med et pentblyantskjørt. Det gir en strengere stil, men er samtidig klokkerent modernetakket være støvlene. Har du lyst til å se enda mer elegant ut, kan du bytte utblyantskjørtet med et lengre skjørt.

Nå skal vi ikke bare snakke om høye støvler, for det er mange middels høye oglavere støvler å ta av her også. Selv for de lavere støvlene skal du se litt bakoveri tid, mot 70-tallet. Fargene som gjelder om du vil matche støvlene, er beige,grønt, svart eller vinrødt.

Støvler er praktiske

Støvler er et av de mest praktiske fottøyene du kan eie. De passer perfekttil en trendy stil, men er også utmerkede til hagearbeid eller høstturer. PåFootway har vi mengder av forskjellige merker som igjen kan kombineres og brukespå alle mulige måter. Her finner du alt fra Hunter, som har blitt et av verdensmest populære støvlemerker, til svenske Kavat, som har funnet en nisje innenbarnesko – deres fargeglade støvler er som støpt for barnas uendeligeoppdagelsesturer og eventyr.

Let deg frem til trendy, anvendelige, stilige, fargeglade og herlige støvler påFootway. Vi håper at du finner det du leter etter – og om du gjør det, har vialltid rask levering og 180 dagers angrefrist!
Side 1 av 3

136 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×