Varmforet Høye Støvler

185 treff

På Footway har vi støvler til mange forskjellige bruksområder. De flestetenker nok på gummistøvler eller høye, semskede støvler – men her, derimot,finner du våre varmeste støvler. Laget for lange vinterdager, leking i snø og hvitevinterferier.

Ikke la kulden stoppe deg

Den tiden da funksjonalitet og mote var motsetninger, er forbi. I dag trengerdu ikke å velge mellom å være fin eller varm. Merker som Timberland, Sorel ogKavat er bare noen av de som har spesialisert seg på å holde kulden utesamtidig som støvlene er riktig så flotte. Vi vil jo ikke la noe så enkelt somkulden hindre oss i å være ute litt lenger. Det er jo faktisk ikke mye som slåren skinnende og iskald, men solfylt morgen i januar. Det er en hel del som gjørdisse støvlene litt varmere og mer egnet for vinteren enn andre støvler. Hengmed, så ser vi nærmere på det!

Vidunderlig ull

Ull er en animalsk fiber – den kommer altså fra dyreriket. Ull har blittpopulært fordi den binder fukt uten at den blir våt, og derfor varmer den selvom den er fuktig. Mange dyr har ull, så det er ikke alltid ullen kommer fra sau.Geiter, kameler, kaniner og lamaer produserer også ull. Utenom ullens fuktbindendeegenskaper er det mange andre ting som gjør at vi elsker dette materialet. Deter vanskelig for skitt å komme inn i ullen, så det er enkelt å vaske den, ogfordi det er så mye oksygen i ull, så renser den seg i høy grad selv. Da er detikke rart at for eksempel sauene kan stå ute i all slags vær og fortsatt ha detbra.

Lekkert lær

Lær er blant de vanligste materialene for skoproduksjon. Det finnes mangeulike typer lær, avhengig av hvordan dyreskinnet blir behandlet og bearbeidet.Timberland er et av de mange merkene som lager flotte, solide støvler som erperfekte for vinteren. Og mange av deres støvler lages i lær. Men man må huskepå at vedlikeholdet av støvelen er enda viktigere hvis de er av lær –materialet kan tape seg i vinterslapset. Kjøp impregneringsspray og skokrem.

Glamorøst gummi

Gummi er kjent for å værevannavvisende som bare det, og et par fôrede gummistøvler gjør deg klar foralle tenkelige vintereventyr. Merket Vincent er et av mange som lager fôrede støvleri neopren. Det er en gummiblanding som brukes i blant annet våtdrakter på grunnav de vanntette og varmeisolerende egenskapene.

Vi håper at du finner dine nye vinterstøvler her på Footway. Vi har tross altover 250 par i denne kategorien – så forhåpentligvis er dine fôrede støvlerblant disse. Lykke til!
Side 1 av 4

185 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×