Varmforet høye støvler

30 treff

På Footway har vi støvler til mange forskjellige bruksområder. De fleste tenker nok på gummistøvler eller høye, semskede støvler – men her, derimot, finner du våre varmeste støvler. Laget for lange vinterdager, leking i snø og hvite vinterferier.

Ikke la kulden stoppe deg

Den tiden da funksjonalitet og mote var motsetninger, er forbi. I dag trenger du ikke å velge mellom å være fin eller varm. Merker som Timberland, Sorel og Kavat er bare noen av de som har spesialisert seg på å holde kulden ute samtidig som støvlene er riktig så flotte. Vi vil jo ikke la noe så enkelt som kulden hindre oss i å være ute litt lenger. Det er jo faktisk ikke mye som slår en skinnende og iskald, men solfylt morgen i januar. Det er en hel del som gjør disse støvlene litt varmere og mer egnet for vinteren enn andre støvler. Heng med, så ser vi nærmere på det!

Vidunderlig ull

Ull er en animalsk fiber – den kommer altså fra dyreriket. Ull har blitt populært fordi den binder fukt uten at den blir våt, og derfor varmer den selv om den er fuktig. Mange dyr har ull, så det er ikke alltid ullen kommer fra sau. Geiter, kameler, kaniner og lamaer produserer også ull. Utenom ullens fuktbindende egenskaper er det mange andre ting som gjør at vi elsker dette materialet. Det er vanskelig for skitt å komme inn i ullen, så det er enkelt å vaske den, og fordi det er så mye oksygen i ull, så renser den seg i høy grad selv. Da er det ikke rart at for eksempel sauene kan stå ute i all slags vær og fortsatt ha det bra.

Lekkert lær

Lær er blant de vanligste materialene for skoproduksjon. Det finnes mange ulike typer lær, avhengig av hvordan dyreskinnet blir behandlet og bearbeidet. Timberland er et av de mange merkene som lager flotte, solide støvler som er perfekte for vinteren. Og mange av deres støvler lages i lær. Men man må huske på at vedlikeholdet av støvelen er enda viktigere hvis de er av lær – materialet kan tape seg i vinterslapset. Kjøp impregneringsspray og skokrem.

Glamorøst gummi

Gummi er kjent for å være vannavvisende som bare det, og et par fôrede gummistøvler gjør deg klar for alle tenkelige vintereventyr. Merket Vincent er et av mange som lager fôrede støvler i neopren. Det er en gummiblanding som brukes i blant annet våtdrakter på grunn av de vanntette og varmeisolerende egenskapene.

Vi håper at du finner dine nye vinterstøvler her på Footway. Vi har tross alt over 250 par i denne kategorien – så forhåpentligvis er dine fôrede støvler blant disse. Lykke til!

Amber Gtx Black
SALG
Frost Black
SALG
21432 48 Lilac
SALG
Giggle White
SALG
02037-01 Black
SALG
Star Black/Pink
SALG
Ysby Black
SALG
Frosty White
SALG
Amber Jr Black
SALG
Jade Black
SALG
Edda Black
SALG
Panache Black
SALG
21432 Red Red
SALG
Gigi Black
SALG
21432 03 Navy
SALG
Flavia Ocean
SALG
Giggle Black
SALG
Elina Black
SALG
Nyheter
Side 1 av 1

30 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK