Varmforet høye støvler

17 treff

El Naturalista Kids-sko

El Naturalista Kids er for alle spesielle, lykkelige og fantasifulle mennesker og globetrottere med en uslokkelig tørst etter eventyr! Du kjenner igjen folk som bruker El Naturalista Kids på selvsikkerheten merket ønsker å formidle, og på ureddheten som gnistrer i øynene. Disse skoene er det selvsagte valget for alle barn med oppdagerlyst og høyt aktivitetsnivå. Med naturlige materialvalg og fine og enkle designløsninger kommer disse skoene fort til å bli de nye favorittene i skohyllen. Et merke som får deg til å ville oppdage mer av verden – og kolleksjonen!

Sett naturen først med El Naturalista Kids

Merket El Naturalista Kids oppstod i Spania, nærmere bestemt i La Rioja i 1998, som en del av en gruppe med mer enn 30 års erfaring med skoproduksjon. Med en internasjonal streben etter og dedikasjon til å lage sko av høy kvalitet med inspirasjon fra naturen, beriket med elementer fra forskjellige kulturer, har merket vokst til å bli en bestselger som er høyt aktet for deres bærekraftige tankegang. Merket prøver alltid å forbedre prossessene sine for å gjøre dem kompatible med miljøkravene. De bruker så få skadelige stoffer som mulig i produksjonen, og jobber kontinuerlig med å finne nye, mer bærekraftige produksjonsmetoder. Merket gir hele tiden penger til forskjellige miljøprosjekter og forskning for å passe på at verden skal bli litt bedre for alle, ikke minst for barna!

El Naturalista Kids-sko er et naturlig valg

El Naturalista Kids lager komfortable sko som får deg til å ville begi deg ut på nye eventyr. Kolleksjonen retter seg mot kvinner og barn, og du finner alt fra slående vakre sandaler til fantastiske lærstøvler. Med naturlige materialvalg og nydelige, dempede farger er disse skoene virkelig tingen for den som leter etter fine og anvendelige sko. Kombiner merkets superfine sneakers med favorittjeansene dine, en topp og en stilig blazer for en stilfull, avslappet hverdagsstil, eller hvorfor ikke kle barna i et par søte shorts og en genser for en sval forsommerlook? Rett og slett et naturlig valg for alle livsnytere som bryr seg om miljøet.

El Naturalista Kids online på Footway

Med fantastiske 180 dagers åpent kjøp kan du shoppe i vei på Footway og klikke hjem nye El Naturalista Kids-sko, slik at du kan begi deg ut på nye eventyr med kidsa! Har du spørsmål om størrelser? Kontakt kundesupporten vår, som mer enn gjerne hjelper deg videre med dette! Det skal være lett å shoppe på Footway, og derfor har vi i tillegg alltid gratis frakt og retur.

3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
0249-01 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
21433 White
3 FOR 2
3 FOR 2
21432 Red Red
3 FOR 2
21432 03 Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
21432 Black
3 FOR 2
21432 Lilac
3 FOR 2
4964 Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

17 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK