Varmforet høye støvler

3 treff

Baffin-sko holder føttene varme

Vi som bor i de nordiske landene, vet at været kan være kjølig og kaldt. Å fryse på føttene kan være noe av det verste som finnes, spesielt fordi det ofte resulterer i en kald kropp. Med et par solide sko fra Baffin vil du aldri fryse på føttene igjen.

Baffin-sko – historie og kjente modeller

Paul Huber var den som grunnla merket Baffin. Skoene testes ved polarsirkelen for å sikre kvalitet, passform og holdbarhet. Til og med i ekstrem kulde holder Baffin-skoene det de lover – å holde føttene varme og tørre. Selv om du ikke skal bestige Everest eller se på pingviner, er et par Baffin-sko gode å ha, for eksempel når du skal måke gårdsplassen.

Baffin-sko – stiltips og vedlikehold

Her finner du et bredt utvalg av Baffin-sko. Vi på Footway har samlet alt fra høye og solide støvler til behagelige tøfler og solide sko. Baffin-sko er av høy kvalitet og sitter perfekt på foten. Med en kraftig yttersåle, et varmende fôr og materialer som tåler fuktighet og lave temperaturer får du optimalt grep selv på de mest isete veier.

Baffin-sko online på Footway

Foran deg ser du et variert utvalg av Baffin-sko. Klikk hjem dine favoritter umiddelbart og få dem levert hjem snarest. Vi på Footway spanderer frakt og retur, og med 180 dagers åpent kjøp har du god tid til å kjenne om skoene sitter behagelig på føttene.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK