Varmforet høye støvler

7 treff

Gulliver sko for aktive barn

Skoene for barna som elsker å spille, leke og bevege seg. Gulliver sko oppfyller behovene til små føtter. Med disse skoene får foten støtte og materialene er holdbare, solide og slitesterke. Dette er skoene for fritid, familie og skole.

Svensk skomerke med fokus på barnet

Gulliver sko er et relativt nytt skomerke fra Sverige som spesialerer seg på barnesko. Merket har hele tiden lagt vekt på å produsere sko med slitesterke materialer, slik at barna kan leke og bevege seg mye i skoene uten å ødelegge dem. Funksjonalitet og holdbarhet er stikkord for deres produkter. I Gulliver fant man etterhvert ut at estetikk er viktig, også for de minste. Derfor har sko fra Gulliver et sporty og livlig design som er svært populært blant de minste. Balansen mellom funksjon, robusthet og stil har gjort Gulliver til en av de raskest voksende varemerkene for barnesko i Skandinavia.

Gulliver sko for lek og eventyr

Det store utvalget har sko for alle anledninger. Gulliver sandaler er perfekte for sommerferiens mange opplevelser. Disse sandalene gir foten god støtte og lukkes lett med borrelås. Sandaler er tilgjengelig i flere farger, inkludert turkis, lilla og rosa. Det ytre materialet er i skinn og syntetisk stoff, og tilgjengelig i både ensfargede og mønstrede versjoner. Den komfortable sandalen holder babyens føtter kjølt ned selv på de varmeste sommerdager. Gulliver sneakers er perfekt for en sykkeltur eller fotballkamp. Velg mellom en rekke sporty modeller, med både høye og lave sko. Gulliver barnesko er valget for det aktive og livlige barnet som leker og beveger seg mye.

Boots for vinteren

Vinteren stiller høye krav til barnets sko. Da gjør man lurt i å velge et par holdbare og forede sko som stenger ute snø, regn og kulde. Med de riktige skoene på føttene unngår man frysing i akebakken. Gulliver sko tilbyr et bredt utvalg av sko for de kaldeste månedene. Gulliver produserer sko i materialet Durashell: et slitesterkt, vanntett og vindtett materiale som er så glatt som det er holdbart. Perfekt for alle vinteraktiviteter. Gulliver vanntette sko har også gummisåler av Vibram, preget av høy kvalitet og en behagelig følelse. Utforsk det brede utvalget av vintersko og finn den passende modellen her på Footway.

Gulliver sko online hos Footway

Hos Footway tilbyr vi ikke bare Gulliver sko av høy kvalitet. Du får også 180 dagers åpent kjøp, i tillegg til fri frakt og fri retur. Kan det bli bedre enn det? Dette betyr at du alltid kan forvente rask levering fra Norges nærmeste skobutikk. Bestill rimelige Gulliver sko hos oss på Footway i dag. Vårt store utvalg inneholder sko for enhver smak!

Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK