Varmforet høye støvler

21 treff

Eskimo sko - Varme og tørre føtter

Eskimo sko vil at du skal komme deg gjennom vinteren uten å måtte bekymre deg for våte og kalde bein. Derfor har de utviklet 100 % vanntette og varme sko til en lav pris.

Nordiske sko for nordiske vintre

Eskimo sko er et nordisk varemerke, noe som er en fordel med tanke på at deres utvalg utelukkende består av flotte vintersko. Ved hjelp av den seneste teknikken og gode materialer, har Eskimo klart å utvikle sko som er 100 % vanntette. Dermed kan du og familien din komme dere ubekymret gjennom de kalde, nordiske vintrene med tørre og varme bein, uansett hva dere måtte finne på ute i snøen. Her finner du varme og vanntette støvler og curlingsko til barn, kvinner og menn til en bra pris. Det er rett og slett ingen grunn til å sitte inne denne vinteren.

Eskimo sko - For familielek i snøen

Eskimo varme støvler er spesielt tilpasset nordiske vintre. De kommer i mange forskjellige former og fasonger så du kan finne noe du liker. De sitter godt og er behagelige, noe som gjør at du lett kan bevege deg i snøen uten å måtte være redd for å få snø ned i skoene. I tillegg har Eskimo barnestøvler i et stort utvalg, så du slipper å være bekymret for barna dine mens dere leker eller bygger snømann, selv i tett snøfall og høy snø. Dere kan bli ute i timevis med like tørre og varme føtter som da dere gikk ut, takket være Eskimo sko.

Enkle å vedlikeholde

Eskimo sko har et utvalg av vintersko i forskjellige materialer, som semsket skinn, lær og syntetiske materialer. Skinn og lær kan lett vedlikeholdes ved å vaske skoene med lærsjampo og deretter smøre dem med skokrem. La det trekke inn før du til slutt sprayer dem med en impregneringsspray. Dette gjør at de holder seg vanntette lenger, det forebyger slitasje og du unngår at stygge flekker setter seg permanent. Selv om det kanskje kan virke tidkrevende, er det med andre ord verdt det. Skoene i syntetiske materialer er lette å vedlikeholde, de tåler normal vasking i varmt vann og er veldig slitesterke.

Eskimo sko online hos Footway

Nordiske sko fra Eskimo holder deg og hele familien din tørre og varme gjennom den nordiske vinteren, så dere kan ha det gøy i snøen uten problemer. Om du handler hos Footway får du god service, hurtig levering, fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp. Vår viktigste prioritet er at du som kunde får det du er ute etter og at du er fornøyd.

Side 1 av 1

21 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK