Varmforet høye støvler

12 treff

Rubber Duck – klassiske vintersko

Rubber Duck produserer funksjonelle og fargesterke sko som oppfordrer alle til å være aktive, ha det gøy og huske å leke hver dag! Ved å kombinere en praktisk såle med godt grep sammen med et polstret, varmt skaft og dristige, morsomme farger har Rubber Duck skapt en vintersko som man garantert har det gøy i mens man leker!

Grønlandsk design

Da varemerkets grunnlegger, grønlandske Eik, var liten, hadde han en liten hund som het Nuki. Men vi begynner ikke historien der. I stedet startet det hele i København. I løpet av sin tid som økonomistudent i København kom Eik på ideen om å jobbe med det han drømte om. Han ønsket å skape et produkt som fikk folk til å smile, så Eik kom på at han skulle designe sko som var like funksjonelle som de var gøyale. Hans første skokolleksjon kom i 2005. Eik gjorde alt fra skisser til distribusjon, markedsføring og salg helt selv, og kundenes positive reaksjoner gjorde at Eik fortsatte med å designe sko, selv om det var hardt arbeid. Etter at han hadde sett et gammelt bilde av hunden Nuki og seg selv som barn, kom han på ideen for de kuleste vinterstøvler av dem alle, og varemerket Rubber Duck Snowjoggers ble født.

Lek mer hver dag med Rubber Duck-sko!

Merket har konstant utviklet seg, takket være foretakets nysgjerrighet, og produktene deres holder alltid høy standard, slik at du som kunde får best mulige produkter. Funksjonalitet, komfort og høy kvalitet kombineres med morsomme, fargerike og lekne uttrykk som også er behagelige å ha på seg. Rubber Duck ønsker at brukerne skal være glade, lykkelige og fremfor alt vil leke! Så ut og lek mer hver dag!Disse funksjonelle vinterstøvlene passer like godt sammen med overallen som med jeans og en jakke. De kan brukes til langt ut på våren eller om høsten, siden de er vannavstøtende og holder føttene varme og komfortable i de kalde periodene. Perfekte for de morsomme, lekne dagene i lekeparken eller i hagen, men de passer også fint på skolen eller i barnehagen!

Rubber Duck online på Footway

Hos Footway finner du Rubber Duck-sko på nettet, slik at du også kan komme deg ut og leke – hver dag! Sjekk ut tilbudet her på Footway, og du vet vel at vi har fri frakt og fri retur? Bra, ikke sant? Og som om ikke det var nok, har du også 180 dagers åpent kjøp, så du kan prøve ut dine nye sko i fred og ro. Klikk hjem dine sko i dag!

Side 1 av 1

12 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK