Minnetonka, Varmforet høye støvler

1 treff

Minnetonka sko – Tradisjon og kvalitet

Minnetonka sko har siden starten fokusert på det tradisjonelle designet, som har utviklet seg til å bli en klassiker. Minnetonka har satt definisjonen på hva mokkasiner er. Tradisjon er nøkkelordet her - I både produksjon og design.

Fra motorveien i Amerika til ditt klesskap

Minnetonka sko har inspirert skoelskere i 70 år. Siden 1946 har mokkasiner blitt solgt til eventyrlystne kunder. Det hele startet i en liten gavebutikk ved en motorvei i Amerika. I dag er Minnetonka forvandlet til klassiske og elegante sko, som selges over hele verden. Minnetonka har satt mokkasiner på verdenskartet. De kan bli funnet i motehovedstadene New York, Paris og Milan, og samtidig på livets catwalk. Det som gjør Minnetonka spesielle er at 70 år senere holder de fremdeles fast på arven. Selv om merket har utviklet seg og vokst gjennom årene, er skoene fremdeles av den samme gode kvaliteten som i 1946. Minnetonka er tidløse, fordi de har holdt fast på arven og det klassiske designet.

Minnetonka sko – Tidløs mote

Minnetonka sko passer til alle slags stiler, men best er de for det varme halvåret. Bruk dem med et deilig, mønstret klesplagg eller med nøytrale jordnære og varme farger. Minnetonka mokkasinene, som var de første og originale skoene til Minnetonka, er lette og behagelige sko. De har vært med siden starten, takket være det tidløse designet som passer til utallige stiler. Minnetonka boots er blitt tradisjonelle festival sko, kanskje fordi det klassiske frynse-designet kom sommeren 1967 og ble raskt forbundet med den frie ånden som fulgte 60-tallet. Skoene er ett definitivt must i ethvert boho chic klesskap, sammen med bohemske plagg med mønster.

Minnetonka – Materialer og pleie

Minnetonka sko er laget med en viktig detalj - Autentisk design, som frynser, perler og broderi. Skoene er håndlaget med kun de beste materialene, som hjorte- og elgskinn for den beste kvaliteten. Dette gjør at produktet har en original og egen stil, laget for å vare i lange tider. Siden skoene er laget av semsket skinn, kan de vaskes med vann og vanlige vaskemidler. De er dermed enkle å holde rene og holder seg nye lengre. Det er viktig at du impregnerer semsket skinn for å unngå å ødelegge dem i regnvær. Spray skoene med impregnering i tre omganger før du bruker dem første gang, så er det ingen grunn for bekymring.

Minnetonka sko online hos Footway

Finn de beste Minnetonka sko tilbud på nett, hos oss på Footway. Vi har ett bredt utvalg av både boots og mokkasiner fra Minnetonka, og andre populære merker. Vi tilbyr 180 dagers åpent kjøp, med gratis frakt og retur. Alle skoene på våre sider er allerede på lager, så du slipper lang ventetid fra du bestiller skoene til du mottar dem i posten. Bestill dine Minnetonka sko hos Footway!

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK