Varmforet høye støvler

8 treff

Icebug – svensk design for nordisk vær

Icebug er et svensk foretak som lager sko med nordisk vær som bakgrunn for designen deres. De lager såler som gir et unikt grep på bakken. Det betyr at du kan springe eller jogge uansett vær. Ettersom Norden, minst sagt, kan rammes av skiftende vær, er dette de perfekte skoene for en sporty person som ikke vil holdes tilbake av dårlig vær. Icebug har eksistert siden 2001 og har fortsatt hovedkontoret sitt i Göteborg, selv om de nå selges i en rekke land – så langt borte som Australia og New Zeeland, hvor de passer til regnperiodene som gjør veiene glatte.

Moderne sko for aktive personer

Icebug lager funksjonelle sko som passer den som vil holde seg aktiv, selv om været ikke gjør det enkelt. Men det betyr ikke at de går på akkord med design og utseende. Modellene deres er moderne og de følger trender med designen sin. De nyeste modellene er fargesterke og stilrene. Dette gjør dem både stilige og trygge å løpe i ettersom de vises godt i det skandinaviske mørkret. Dersom du leter etter sko som har en klassisk, men samtidig nytenkende svensk design, bør du prøve Icebug. Skoene deres gir en helt ny mening til 'grep'.

Testet av mennesker

Foretaket har fortsatt kun én eneste designer som står for alle modellene deres – Karin Möller. Dette er kvinnen bak skoene og hun er personen som sørger for at modellene er velfungerende samtidig som de ser bra ut. Deres kvalitetsansvarlige er en erfaren orienteringsløper – så når de sier at skoene deres fungerer i all slags vær, kan du ta det på alvor. Foretaket ble grunnlagt av en mor og en sønn som ville finne en god måte å kombinere hennes kreativitet med deres felles interesse for vinteridretter. Icebug er et foretak som er grunnlagt av ekte mennesker og derfor passer skoene deres også til ekte mennesker.

Finn Icebug online hos Footway

Footway har stort sett samtlige modeller som finnes på markedet i dag fra Icebug, både for menn og kvinner. Du kan finne lettere modeller som passer godt til jogging eller løpeturer, og du kan finne tyngre boots som passer perfekt til fjellvandring eller andre typer langturer. Du kan videre finne sko med eller uten pigger, avhengig av hva du vil bruke skoene dine til. Pigger passer bedre til vinteren ettersom underlaget er isete og glatt. Footway har de nyeste modellene, både for menn og kvinner, og de har sko til både varme som kalde sesonger.

Side 1 av 1

8 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK