Varmforet høye støvler

9 treff

Rodebjer sko – Laget med kjærlighet

Lekenhet og modernisme er to av stikkordene som beskriver Rodebjer sko. De leverer gode skinnsko som har god kvalitet og som er laget med kjærlighet.

Svenske kvalitetssko utviklet av en ekte moteelsker

I 1998 begynte svenske Carin Rodebjer å lage sine helt egne klær mens hun studerte mote på universitet i New York. En dag ble hun oppdaget når hun gikk i sine egne klær. Da begynte hun å selge til profilerte butikker i New York. Etter å ha reist tilbake til Sverige opprettet hun sitt eget motehus. Suksessen kom ganske kjapt etter at folk oppdaget hennes evne til å kombinere en klassisk eleganse med et moderne og lekent preg. Utvikling av kvalitetssko har blitt en stor del av hennes kolleksjoner og man vil finne Rodebjer sko i butikker i hele Europa.

Kombiner et flott skjørt med Rodebjer sko

Du vil finne et godt utvalg av motesko fra Rodebjer her. En av modellene er Rodebjer Beta, som finnes i ulike design og farger. Det er sko som vil passe godt i mer formelle jobbsammenhenger. Ta på deg et stilig skjørt eller langbukser, så kan du gå på jobben med mer stil. Hvis du ser etter sko som du kan bruke både på jobb og når du har fri, vil Rodebjer ALFA være et godt alternativ . Felles for disse modellene er at de er laget i lær og har gummisåler. Det gjør at de har en god kvalitet og vil gjøre det komfortabelt å gå i.

Husk å pleie dine skinnsko regelmessig

Ønsker du at dine Rodebjer sko av lær skal følge deg i mange år? Det vil da være viktig å investere i en god impregnering og en skokrem. Det vil gjøre dine sko effektive mot vann slik at vannet ikke trenger inn og ødelegger kvaliteten og utseende. Skokremen har en rensende effekt, så har du stygge flekker på dine sko, kan du påføre skokrem og vente litt. I løpet av 1–2–3 så vil dine sko skinne som nye. For at dine sko skal holde på formen er det lurt å anskaffe en skoform. Disse plasserer du i dine sko når du ikke bruker dem.

Rodebjer sko online hos Footway

Kjøp Rodebjer pumps på nett hos oss på Footway, og dra nytte av vår hurtige leveranse og gratis frakt. Har du fått sko i feil størrelse eller ønsker du deg heller andre sko, kan du benytte deg av hele 180 dagers åpent kjøp hos oss. Da kan du returnere dine sko helt gratis. Du og våre andre kunder er det viktigste for oss og derfor har vi så gode betingelser til dere.

Side 1 av 1

9 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK