Strawberry Shortcake Sko Online

0 treff

Strawberry Shortcake

Psst! Har du møtt Strawberry Shortcake, eller Jordbær-Matilde, som vi pleier å kalle henne her til lands? Hun bor med vennene sine i Jordbærland, en vidunderlig verden under bærene i en bæråker. Der begir de seg ut på alskens fantastiske eventyr. Her finner du ballerinasko og annet fottøy fra Strawberry Shortcake.

Strawberry Shortcake som kort, serie og film

Strawberry Shortcake ble populær i i Amerika på 80-tallet, da som motiv på bursdagskort og liknende. Etter en hvileperiode på 90-tallet kom hun tilbake i 2003. Nå har det kommet både en TV-serie og en film om den søte figuren og vennene hennes.

Sko til lekne barn

Strawberry Shortcakes komfortable sko passer for barn som vil være både fine og kunne leke lenge samtidig. De smidige borrelåsstroppene gjør at det er lett å ta dem av og på selv. Du kan gjerne skylle av gummistøvlene når barna har lekt i gjørme, og da er de fine igjen på null komma niks!

Strawberry Shortcake-sko på Footway

Det beste med skoene fra Strawberry Shortcake er at de er både praktiske og fine. Kjøp Strawberry Shortcake-skoene dine hos Footway, så kan dere prøve skoene hjemme i fred og ro. Hvis du må bytte størrelse, er det ikke noe problem. Vi har rask levering, gratis frakt og retur og 180 dager med åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK