Stylesnob, Sko

3 treff

Stylesnob sko - Skandinaviske sko

Stylesnob sko er et skandinavisk skomerke med over 10 års erfaring i å utvikle flotte sko. Er du på jakt etter sko med unikt design og høy kvalitet, da vil du finne det du leter etter her.

10 års erfaring med å utvikle kvalitetssko

Stylesnob er et dansk skomerke som ble grunnlagt i 2003 av moteskaperen Vibe Bjerrehuus. I begynnelsen utviklet Stylesnob en rekke smykker, skjerf, vesker og sko. I takt med at selskapet vokste ble produksjon av sko dominerende, og i dag designer Stylesnob hovedsakelig sko. Hovedverdiene til produsenten er å skape sko av god kvalitet, som er behagelige å gå i. Fra å være en liten skandinavisk produsent, vil man nå finne sko fra Stylesnob i butikkhyller i hele Europa. Skoene fra Stylesnob kan brukes i mange ulike sammenhenger og finnes i ulike farger og med ulike mønstre. I kolleksjonen vil du finne både lave og høyhælte sko.

Stylesnob sko – Mange farger og mønstre

Nå har du sjansen til å gå i sko som ikke bare er behagelige, men også utrolig stilige. En av modellene du vil finne her er Stylesnob ballerinasko, som vil ta seg godt ut på en varm sommerdag. Ta på skoene hvis du skal på en hyggelig piknik med gode venner eller du skal ta en tur på butikken. Disse skoene er et flott følge til sommerens nydelige kjoler eller lekre bukser. Skal du på byen, men vet ikke hvilke sko du skal velge? Med Stylesnob Glimmersko vil det problemet være løst. De gir antrekket ditt akkurat det lille ekstra som trenges.

Skoene varer lenge med riktig pleie

Hvis du har lyst til at skoene skal følge med deg i mange år, vil regelmessig rengjøring være avgjørende. Stylesnob sko kommer i mange ulike materialer, men de fleste skoene inneholder skinn og derfor vil impregnering være en viktig faktor før du bruker skoene første gang. Ikke glem å gjenta prosessen med jevne mellomrom. Impregnering bidrar til at skoenes utseende vil holde seg, i tillegg til de blir mer motstandsdyktige mot vann. Dermed reduseres sjansen for at skoene blir ødelagt. Har du brukt skoene mye ute, rengjør du med en fuktig klut når du kommer hjem. Har du Stylesnob sko med sten vil rengjøringen være like viktig, men vær forsiktig slik at stenene ikke blir slitt eller detter ut.

Stylesnobsko online hos Footway

Gode Stylesnob sko tilbud gjør at du kan bestille nye sko til en fin pris. Vi har i tillegg også fri frakt og retur, noe som gjør at du sparer på å handle dine nye sko hos oss. Skulle noe være feil, kan du benytte deg av vårt 180 dagers åpne kjøp og levere eller bytte dine sko helt gratis. Det er enkelt og greit. Kjøp nye sko i dag og dra nytte av vår hurtige levering.

Charlott
FÅ IGJEN
Dina
SALG
Joline
SALG
Billigkroken
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK