Superfit, Sko

25 treff

Superfit – Østerriksk design for de aller minste

Det er en kjent sak at alle foreldre ønsker å finne de perfekte skoene til sine barn. Man ønsker sko med komfort og holdbarhet, men også stil skal være en del av pakka. Det er nettopp dette Superfit tilbyr. Skoene og støvlene holder mål gjennom sesongene, uansett om det er varmt eller kaldt ute. Superfit er kåret til et av de største og beste skomerkene for barn, og de fortsetter å ligge i teten for ny, trendsettende design. Nærmere 2,5 millioner skopar produseres for distribusjon til 18 land rundt om i verden hvert år.

Sko for aktive føtter med mye fart i beina

Superfit byr på et spennende sortiment av sko for alt fra småbarn til aktive gutter og jenter. Her kan du velge blant varme og vanntette vintersko, stilige livsstilsko og lette sandaler i glade mønstre og sprudlende farger som kan brukes til både skole og fritid. Enten barna vil leke i snøen, hoppe i søledammer, kjøre skateboard eller bare prøve å ta sine første steg i sommergresset, har Superfit den ideelle modellen for hver anledning. Stripete, prikkete, blomstrete, knallrosa eller mørkeblått med neongrønne lisser – uansett hvilken unik stil og smak barna dine har, kommer Superfit til å ha en blivende favoritt i sortimentet. Nøkkelen til fremgang ifølge Superfit er å tilby slitesterke, tøffe og høykvalitative sko som kommer til å glede den mest krevende lille knotten. Hver sesong tilbyr merkevaren nye kule og trendy modeller til uslåelige priser.

Barnesko som testes kontinuerlig

Superfit er synonymt med god kvalitet og funksjonalitet. Dette er noe som sikres gjennom kontinuerlig testing! Ortopeder og barneleger får regelmessig vurdere kolleksjonene, og resultatene er på topp! I vurderingene tar man blant annet hensyn til hælgrep, fleksibilitet i såle, hvor lett den er å ta av og på samt hvor godt det aktuelle materialet puster.

Superfit online på Footway

Footway har et bredt sortiment av Superfit-modeller, alt fra søte sandaler og tøfler, til tøffe sneakers, støvler og sko for energiske gutter og jenter. Det går ikke upåaktet hen at dette merket anstrenger seg for å få en posisjon som et av de beste merkene som finnes i kategorien barnesko. Det merkes både ved fornøyde kunder og i salgstall. Finn nye barnesko hos oss og test Superfit til barna dine!

Innlegg om Superfit
M
Mary -
E
ERNESTA -
Vis flere innlegg
Korkis Black
Henry Black
Korkis White
FÅ IGJEN
Hike Black
Luke Ocean
SALG
Korkis Pink
NYHET
Canyon Black
SALG
Thunder Ocean
SALG
Korkis Silver
FÅ IGJEN
Galaxy Black
SALG
Korkis Ocean
NYHET
Pollux Black
NYHET
Nyheter
Korkis Pink
NYHET
Korkis Ocean
NYHET
Pollux Black
NYHET
Canyon Black
SALG
Thunder Ocean
SALG
Luke Ocean
SALG
Galaxy Black
SALG
Hike Black
Henry Black
Billigkroken
Luke Ocean
SALG
Thunder Ocean
SALG
Galaxy Black
SALG
Canyon Black
SALG
Side 1 av 1

25 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK