Superga, Sko

32 treff

Superga– Et klassisk moteikon!

Superga sko har en over 100 år lang historie, og de tar med seg alle sine kunnskaper og erfaringer inn i dagens produksjon, slik at de kan tilby deg moteriktige sneakers den dag i dag.

Superga– Den italienske folke-sneakeren

Superga sko ble startet i Torino for rundt hundre år siden, og den gang laget de tennissko. På 1950-tallet begynte de å utvide sitt marked, å startet produksjon av sko beregnet til hverdagsbruk. De innså at det var et behov for stilige og behagelige kvalitetssko som kunne brukes til vanlig. Den mest berømte modellen er 2750 Classic, og den har utviklet seg til å bli en ikonisk klassiker for italienske Superga. Bortsett fra et par grep og forbedringer er 2750 slik den var da den først ble introdusert. I dag finnes Superga over hele verden, og det italienske merket har blitt markedsført av mange kjendiser og idrettsstjerner gjennom tidene.

Superga sko– Enkelt og kult

Superga sko til barn og voksne er både stilige, enkle og komfortable. Det finnes alltid en modell som passer til enhver anledning, enten du trenge en hvit og enkel sneaker eller et par sko med mer farger og mønstre. 2750 Classic i hvitt stoff er kanskje de mest allsidige skoene du kan kjøpe, og de matcher omtrent alle antrekk, enten de er lyse eller mørke. Superga sneakers finnes i et stort utvalg av farger og design, og hver vår lanserer de nye modeller. Du vil garantert finne et par som passer til deg og din stil fra Superga. Skoene holder seg tro til sitt opphav, og er like aktuelle i dag som det de var for 100 år siden.

Den klassiske stoffsneakeren

Superga sko finnes i flere forskjellige utgaver, både i den klassiske stoffvarianten, men også i lær og skinn. Skoene har en unik gummisåle som ikke er for fremtredende, men likevel gir et godt grep og er holdbare. Du kan gjerne vaske Superga sko av stoff i vaskemaskinen. Tørk av skoene, fjern skolissene og vask de på et skånsomt vaskeprogram. Dette vil bringe tilbake de friske fargene og skoene vil se like kule ut som da du kjøpte de. Med Superga trenger du ikke å bekymre deg for flekker på dine lyse sko, da de er så enkle å vedlikeholde og å holde rene.

Superga sko online hos Footway

Kjøp Superga sko på nett hos Footway i dag. Vi har en hurtig levering, slik at du kan gå på byen i dine nye, klassiske og italienske stilikoner allerede til helgen. Vi har dessuten fri frakt og fri retur samt 180 dagers åpent kjøp. Det er like trygt å handle sko på nett hos oss, som det er å handle sko på kjøpesenteret. Forskjellen er at hos oss kan du prøve skoene hjemme, i fred og ro!

Innlegg om Superga
H
Hedda -
S
Susanne -
Vis flere innlegg
2730-cotu White
2790 Lamew 174 Gold
FÅ IGJEN
Macramew Ecru
SALG
2750- FGLU White
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

32 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK