Sko

150 treff

Supertrash sko med ekstraordinær mote

Supertrash sko er utvilsomt noe helt ekstraordinært. Opplev en ekstravagant kolleksjon som er like selvsikker som den er vakker. Du vil selvfølgelig finne et bredt utvalg fra den amerikanske favoritten her på Footway.

Mote fra Hollywood

Ta skoene dine til et helt nytt nivå med dette spennende motemerket, som har sine røtter i LA og Hollywood. Siden 2009 har Supertrash skapt sofistikert skomote for den selvstendige kvinne. Olcay Gulsen heter kvinnen som står bak det uttrykksfulle motemerket, som i dag har slått an over hele verden. Moten til Supertrash oser av vilje og selvtillit. Supertrash handler ikke bare om utseende, men også om personlighet. Varemerket legger nemlig vekt på at kvinnen skal vise sitt sanne jeg. På Footway finner du et bredt utvalg av det populære og feminine merket, som tilbyr sko fulle av personlighet. Klikk deg rundt på Footway og finn dine egne favoritter.

Supertrash sko - Fulle av personlighet

Supertrash er et kosmopolitisk konsept som henvender seg til de stilsikre og motebevisste. Designen er også reflektert i skoenes detaljer med blant annet spenner i metall. Fargeskalaen er i toner av svart og hvitt, samt lilla, gull og brunt. I den siste skokolleksjonen på Footway finner du alt fra høye Supertrash pumps, semskede sandaler, joggesko og tøffe Supertrash boots. Med sko fra Supertrash blir utseende ditt både elegant og vågalt. Pumps fra Supertrash matcher like godt med jeans som med en festkjole. Ønsker du å stikke deg ut vil du finne mange modeller som passer for deg i kolleksjonen. Her finner du sko fulle av unike særtrekk.

Gi skoene dine kjærlighet

Er du ute etter en uformell sko med mye karakter? Hvorfor ikke gå for et par joggesko med frynser! Det inspirerende utvalget fra Supertrash hjelper deg med å finne det perfekte utseendet for deg. Modellene fra Supertrash sko er laget av materialer som skinn, nubuck og semsket skinn. Skoenes livstid forlenges ved å ta godt vare på dem. Det er lurt å bruke en impregneringsspray for å beskytte materialet skoen er laget av. Flekker på skinnsko kan fjernes med en liten børste. Husk å til enhver tid variere hvilke sko du går i, for å få skoene til å vare enda lenger.

Supertrash sko online hos Footway

Leter du etter Supertrash damesko på nett? Du kan alltid finne dine motefavoritter fra de største motemerkene her på Footway. Lag en spennende stil med uttrykksfulle sko fra Supertrash. Klikk deg gjennom og finn din favoritt her. Nettbutikken har et velfylt utvalg av sko i en rekke utførelser, med ulik høyde på helen og farger. Leveransene er raske og både frakt og retur er gratis.180 dagers åpent kjøp er også inkludert. Hvilken sko er din favoritt?

FÅ IGJEN
Side 1 av 3

150 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK