Supra, Sko

0 treff

Supra for sneakernerder

Merket Supra er for øyeblikket den sterkeste stjernen på skateboardhimmelen. Supra produserer sko som er komfortable, nyskapende og stilsikre, men som tåler tøffe tak ved skating, og som også tåler den tøffe og kritiske granskingen som sneakernerder utsetter skoene for. Supras team består av herrene Erik Ellington, Jim Greco, Terry Kennedy, Chad Muska, Tom Penny, Antwuan Dixon og Furby.

Supra var en underground-idé

Supra ble grunnlagt av Angel Cabada i samarbeid med skaterne Chad Muska og Eric Ellington. Muska har beskrevet lanseringen av varemerket som "en underground-idé", som ble delt mellom fem personer og bare eksploderte i en felles lidenskap for skateboardmote. Siden oktober 2014 har varemerket vært distribuert av selskapet One Distribution, som igjen eies av KR3W. Supra ble lansert i år 2006, og i desember 2012 utga de en bok på 260 sider om selskapets start og historie. Boken fungerer som en katalog for selskapets produkter, men er også en hyllest til de partnerne, designerne og kjendisene som de har jobbet med, for eksempel rapperen Jay-Z.

Kule Supra-skomodeller

"The Hammer" og "The Suprano" er to signaturmodeller som har blitt veldig populære. Disse modellene er Jim Grecos kreasjoner, og han forklarer at han ønsket å lage en enkel sko, en sko som med sin enkelhet skulle være unik i en verden av andre enkle sko. Skoen ble en suksess og kan best beskrives som en lett skatesko med høy ytelse. Et samarbeid med DJ-en Steve Aoki resulterte også i en av merkets signaturmodeller, Skytop II. Selskapet har siden 2014 fem flaggskipbutikker rundt omkring i verden: Paris, Mexico City, New York, Santa Monica og Tokyo. De heftige skateskoene deres appellerer til menn, kvinner og barn og gir en kul, urban, skatboardinspirert stil til hverdagsantrekket ditt. Med sitt enkle og stilrene utseende forbedrer de hverdagsantrekket på en trendy, stilren og avslappet måte, uten at de tar over eller overskygger de andre plaggene.

Supra-sko online på Footway

Supra-sko finner du her på Footway blant alle de tusenvis av modellene vi har å tilby! Kjøp et par i dag, og med våre raske leveranser kan du vise frem dine nye sneakers allerede om en dag eller to! Med 180 dagers åpent kjøp kan du trygt handle hos oss, og med fri frakt og retur kan du føle deg trygg og rolig. Vi tar vare på deg som kunde, slik at du kan handle i vei og vite at vi er her for deg!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK