Sko

6 treff

Day Birger et Mikkelsen – sko med lekkert design

Her har du et utrolig moteriktig sortiment å bli inspirert av. Day Birger et Mikkelsen er et svært populært selskap som er blitt berømt på grunn av designernes gode smak og høye kvalitet. Hvis du et ute etter vakre sko som passer til antrekket ditt hver dag, er det Day Birger et Mikkelsen-sko du trenger.

Day Birger et Mikkelsen-sko – bakgrunn og kjente modeller

Day Birger et Mikkelsen ble grunnlagt av dansken Keld Mikkelsen. Som ung mann reiste han til Asia og ble sterkt inspirert av det kinesiske håndverket. Gjennom lang erfaring innen tekstilindustri, øye for kvalitet og design samt skandinaviske rene linjer lager Day Birger et Mikkelsen lekre sko for alle.

Day Birger et Mikkelsen-sko – stiltips og vedlikehold

Her kan du velge mellom trendy og stilrene sko fra Day Birger et Mikkelsen. Fra diskrete og behagelige sneakers med sofistikert design til lekre hæler i vakre farger. Her finnes noe for alle. Det kan være lurt å vedlikeholde skinnskoene dine med egnede pleieprodukter.

Day Birger et Mikkelsen-sko online på Footway

Vi på Footway ønsker å tilby spennende og morsom shopping! Derfor har vi plukket ut svært lekre Day Birger et Mikkelsen-sko som vi håper du vil like. For at shoppingopplevelsen skal bli så bra som mulig, får du alltid fri frakt, fri retur og 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK