Svart, Sko

1 405 treff

Svart sko passer til alt

Det sies at man alltid bør ha en svart blazer i skapet. Vel, man bør like gjerne ha minst ett par svarte sko, gjerne flere, slik at man vet at man alltid har et par som passer til enhver anledning. Kanskje et par svarte sneakers som går like fint til olabukse som dressbukse, eller behagelige pumps som passer både på jobben og til drinks med gjengen etter jobb. For barna er svart topp, fordi man kan leke og snuble og søle til, nesten uten man ser at skoene har blitt møkkete. Hos Footway.no er hele familien garantert å finne et par svarte sko til markedets beste priser.

Svarte joggesko, dressko, finsko og gummisko

Alle sko bør ha en svart variant. På Footway har vi nesten 10 000 varianter og merker av svarte sko. Hva med et par klassiske helsvarte Dr. Martens eller Converse, et par svarte sneakers med den hvite Nike-buen eller et par digge Birkenstock som man kan loffe rundt i på varme sommerdager? Hunter sine gummistøvler kommer i flere varianter i svart, støvler som passer like godt sommer som vinter, til skjørt, bukse og dressbukse. Footway har hundrevis av flotte barnesko i svart skinn, og kjente skomerker som Ecco, UGG eller Timberland lager sko til hele familien.

Stell av svarte sko

Svarte sko er klassiske, tidløse og elegante uten å være prangende. Svarte sko er også praktiske fordi de ikke blir like synlig skitne som sko i lysere farger. Noen materialer er vanskelig å få rene når de først har fått flekker, som er et problem som man slipper med svarte sko. Vær likevel nøye med å pleie skoene dine godt slik at de varer lenge. Særlig skinn bør smøres ofte med en god skokrem og impregneres når det er vått ute. Det finnes mange ulike pleieprodukter for sko til salgs på nett og i de fleste skobutikker.

Svarte sko på Footway.no

Footway.no har tusenvis av merker og modeller av svarte sko. Fordi Footway tilbyr åpent kjøp i hele 180 dager har du god tid til å bestille skoene hjem og teste dem i ro og mak i stua, kanskje sammen med et spesielt antrekk som du vil bruke skoene til. Dette er et unikt tilbud som få andre skobutikker kan matche, og gjør at du virkelig får mulighet til å kjenne etter hvordan en skotype passer for dine føtter. Vil du returnere et par sko, så betaler Footway returfrakten. Vi har svært dyktige folk på vår kundeservice, så ta gjerne en prat med dem om du har noen spørsmål.

3 FOR 2
Arizona Regular Black
3 FOR 2
M Elevon Black-white
3 FOR 2
Arizona Slim Black
3 FOR 2
3 FOR 2
1460 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Galosh Black
3 FOR 2
Arizona Soft Black
3 FOR 2
Gizeh Regular Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Offroad M Black
3 FOR 2
02.690.47 Black
3 FOR 2
Churchill Black
3 FOR 2
Exostride Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Bergen Black/Lime
3 FOR 2
ECCO HOWELL Black
3 FOR 2
Jump
3 FOR 2
Offroad W Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Hampton Men 6'' Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Avenue Black
3 FOR 2
Caribou 011 Black
3 FOR 2
484-3003 Black
3 FOR 2
Jon Black
3 FOR 2
Overshoe Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Byway Black
3 FOR 2
Soltau-H Schwarz
3 FOR 2
Arch Hybrid Black
3 FOR 2
2976 Chelsea Black
3 FOR 2
Malå Black
3 FOR 2
El Viajero N275 Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 24

1405 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK