Swedish Hasbeens, Sko

36 treff

Med respekt for miljøet og håndverket

Swedish Hasbeens sko har vokst betydelig i popularitet de siste årene. Dette er mye på grunn av den miljøvennlige tilnærmingen, bruken av naturlige materialer og respekten for gamle håndverks tradisjoner.

Liten svensk skofabrikk ble global suksess

I nærheten av barndomshjemmet sitt, i en gammel treskofabrikk forlatt siden 70-tallet, fant Emy Blixt i 2006 et parti med treskosandaler. Da hun brakte dem hjem til Stockholm og solgte dem til venner og bekjente, ble det umiddelbart en suksess. Sagaen om Swedish Hasbeens var i gang. Da partiet med sko fra den gamle fabrikken var utsolgt, ble etterspørselen så stor at Emy besluttet å gjenoppta produksjonen av de gamle svenske treskoene. Siden den gang har Swedish Hasbeens vokst enormt. Merket dukker i dag opp over hele verden og skoene blir blant annet brukt av superstjerner som Sarah Jessica Parker. Til tross for den store suksessen lages Swedish Hasbeens sko fortsatt for hånd i små fabrikker rundt om i Sverige, alt for å opprettholde kvaliteten og ta vare på miljøet.

Stor variasjon fra Swedish Hasbeens sko

Swedish Hasbeens tresko utvikler seg med nye modeller hvert år og har nå mange flere modeller enn hva den klassiske treskoen startet med. Du finner blant annet Swedish Hasbeens boots, støvler, sandaler og pumps med både åpen og lukket tå. Swedish Hasbeens Suzanne er en av de mest spennende modellene i serien. Denne skoen har en tykk platåsåle, som gir en behagelig passform siden høydeforskjellen mellom tå og hæl ikke blir for dramatisk. Videre passer disse skoene til nesten alt. De fungerer godt sammen med skjørt, jeans eller denim shorts og gir en fantastisk casual look, som er like perfekt for sommerfesten som en lunsj i byen.

Håndverk i tre og lær

Swedish Hasbeens sko blir fortsatt laget for hånd i Sverige. Dette gjennomføres med en solid tro på at maskiner aldri kan erstatte håndverk fra kunnskapsrike mennesker med erfaring. Vel gjennomført håndverk gir sko som varer lenge. Det er også lagt stor vekt på miljøvennlighet i produksjonen. Av samme omsorg for miljøet blir skoene produsert i materialer som skinn, tre og gummi. Fordi skoene er i naturlige materialer vil de eldes med verdighet og passe føttene dine bedre jo mer du bruker dem. Vær derimot forsiktig med å eksponere tre og lær for store mengder smuss og fuktighet, da dette kan danne flekker. Bruk av impregneringsspray vil være lurt for å beskytte læret mot fuktighet.

Swedish Hasbeens sko online hos Footway

Ser du etter Swedish Hasbeens tresko? Finn sandaler, støvler og boots i vårt store utvalg her på Footway. Når du kjøper sko hos oss gjør vi alt vi kan for å gi deg best mulig service. Dette inkluderer rask levering og 180 dagers åpent kjøp, i tilfelle du ikke er fornøyd med handelen. Glem ikke at du får fri frakt og fri retur når du handler hos oss.

Innlegg om Swedish Hasbeens
A
Anne -
Vis flere innlegg
Mirja Black
3 FOR 2
Mirja Warm Yellow
3 FOR 2
Mirja Nature
3 FOR 2
Birgit Nature
3 FOR 2
Flora Nature
3 FOR 2
Tanja Grass Green
3 FOR 2
Marit Cognac
3 FOR 2
Ulla Nature
3 FOR 2
Ann Nature
3 FOR 2
Magdalena Red
3 FOR 2
Mirja Blue Nubuck
3 FOR 2
Elsie Yellow
3 FOR 2
Mia Bordeaux
3 FOR 2
Dagny Cognac
3 FOR 2
Dagny Nature
3 FOR 2
Ann Low Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

36 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK