Swims, Sko

43 treff

Swims sko, vanntette og stilfulle

Swims sko er et moderne skomerke som tilbyr vanntette sko. Her finner du stilige sommersko som samtidig er laget for å holde føttene dine tørre.

Swims sko– Fra Norge til New York

Swims sko er grunnlagt av nordmannen Johan Ringdal. Hans visjon er å lage kalosjer som skal se stilige ut samtidig som de skal være funksjonelle i regnvær. Johan er født og oppvokst i Norge og er vant til at været kan endre seg fort. Derfor valgte han å ta meg seg sine nedarvede kalosjer når han skulle flytte. Først til Paris, så til New York. Han la fort merke til at mange fikk skoene sine ødelagt, da været plutselig snudde og regnværet satte inn. Det var da han fikk ideen om merket Swims. Resten er historie. I dag finnes skoene i en rekke forskjellige farger og stiler.

Swims sko - funksjonelle og freshe

I utvalget fra Swims hos Footway, finner du både Swims loafers og Swims skoletter. Dette er sko som er laget spesielt for regnvær. Heller enn de tradisjonelle gummistøvlene kan man kjøpe sko i forskjellige stilarter, og med den samme kvaliteten som hos gummistøvler. Skoene kommer i både klassiske og friske farger. På en grå og regnfull dag kan man sprite opp den triste regnfrakken med sko som vil ta alles oppmerksomhet. Når været er ustabilt og du ikke ønsker å ta på deg de tunge støvlene, så kan du sikre deg mot uventede regnbyger med et par Swims. Skoene er blitt uhyre populære og blir brukt av alt fra kjente personer til den vanlige mannen i gata.

Allsidige og lettstelte sko

Swims sko kommer i samme stoff som kalosjer. De er vanntette, men i en helt annen stil. Du kan få typiske sommer sko som loafers, som også er helt vanntette. Disse skoene passer bra til de fleste værtyper, spesielt om det er regn eller mulighet for at det kan komme regn. Skoene er veldig lette å holde ved like. Det finnes mange vanntette sko der ute, men Swims skoenes stoff krever ikke like mye vedlikehold som andre typer sko gjør. På den andre siden kan det være smart å impregnere de, hvis du skal bruke skoene i slaps der det har blitt saltet.

Swims sko online hos Footway

Kjøp Swims sko hos Footway. Her finner du et utvalg av ulike modeller i flere farger. Når du handler hos Footway så mottar du skoene innen noen få dager, da vi har en hurtig levering. Du har i tillegg et åpent kjøp på hele 180 dager når du handler her. Skulle du angre på kjøpet, så har du god tid på deg til å returnere skoene. Det vil ikke koste deg noe ekstra å handle fra oss, da vi tilbyr både fri frakt og fri retur.

Innlegg om Swims
A
anonym -
O
Ole -
Vis flere innlegg
Classic Galosh Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Dora Boot Black
3 FOR 2
Classic Galosh Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Galosh Brown
3 FOR 2
3 FOR 2
Classic Galosh Olive
3 FOR 2
Classic Galosh Orange
3 FOR 2
3 FOR 2
Dora Boot Navy
3 FOR 2
Penny Loafer Navy
3 FOR 2
3 FOR 2
Penny Loafer Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Fabio
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 1

43 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK