Tamaris Sko Online

386 treff

Er du på jaktetter stilren mote som balanserer kvalitet og pris med perfekt presisjon? Stoppher! Hos Tamaris finner du sko til alle livets begivenheter, både til hverdags,fest og jobb.

Det startet i Detmold

I den tyske byen Detmold ble detdannet et firma på slutten av 60-tallet som het Wortmann KG. En tyskskoprodusent som i dag er kjent over hele verden, med flere merker i sittrepertoar. Wortmann KG vokste raskt, og allerede etter fem år hadde de enomsetning på 20 millioner euro – og et lager på 25 000 kvadratmeter. 

På åttitallet overtok de Wendel i byen Pirmasens, og på midten av åttitalletnådde de en omsetning på 100 millioner euro. På nittitallet startet de sin egenfabrikk i Pirmasens og begynte å produsere sko under merket Caprice. 

På begynnelsen av 2000-tallet satset de på et nytt merke: Tamaris. Med fokus påtrendy sko for prisbevisste kunder ble Tamaris en umiddelbar suksess.

Kjærlighet til håndverket

Årsakene til Tamaris’ fremgang erflere, men de selv mener at det handler om en usvikelig kjærlighet tilhåndverket og skoen. Med stilrene sko, gunstige priser og inspirerende materialerhar Tamaris’ sko lyktes med å blande det hverdagslige med det eksklusive, catwalkenmed fortauet. Utvalget er stort, og Tamaris lager mange nye modeller hversesong, alle med sin egen vakre look. De hopper mellom det ene og det andre oglager sko til hverdagen, til festen og til treningen. I disse tre underkategorieneer det enkelt å finne nye favoritter.

Alle gode ting er tre

Tamaris er elegante sko til hverdag ogjobb, vanligvis laget i lær. Tamaris Trend er preget av trendy design. Sist uter Tamaris Active, som retter seg mot de som liker sporty design og funksjon. Gjennomsine tre kategorier gjør Tamaris det mulig for alle å finne sko – og blifornøyde. Faktisk eier annenhver kvinne i Tyskland et par Tamaris-sko.

Ansvar fra flere hold

Wortmann, som eier Tamaris, gjør myefor å redusere deres innvirkninger på miljøet. Blant annet jobber de tett medselve skoprodusentene, som for det meste foregår i Asia. I tillegg til positivemiljøtiltak arbeider Wortmann ut fra flere andre faktorer som regulerer og tilretteleggerfor en bedre arbeidsplass.
Blant annet jobber de for gode vilkår, ingen diskriminering, ingen barnearbeid,rettferdige lønnsforhold, sikkerhet, rettferdige arbeidstider og muligheter forde ansatte til å engasjere seg i fagforbund. De jobber også mot bestikkelser ogkorrupsjon. På Wortmann tar de ansvar overalt – og satser intenst på å få bådekunder og medarbeidere til å trives.

Tamaris på Footway

Hos oss finner du mer enn 300 parTamaris-sko. Her er alt fra flotte støvler, høyhælte sko, lave pensko, sandaler,støvletter og sporty sneakers. Et hundretalls farger og modeller gjør detenkelt å finne nettopp dine favoritter.

Side 1 av 7

386 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×