TBS – sko som skulle bli tennisbaner

TBS er et skomerke som i utgangspunktet skulle bli til noe helt annet enn sko. I sålene på skoene fra TBS finnes det en luftboble, der patentet opprinnelig var ment for tennisbaner, for å gjøre overflaten mykere.

TBS – sko med en aktiv livsstil i tankene

Siden starten i 1978 har TBS vært et uttalt idretts- og friluftslivmerke, med fokus på skippere og båtliv. I dag sponser merket flere verdenskjente skippere, som Michel Desjoyeaux og Julie Bossard.

TBS – klassiske sko med høy kvalitet

TBS-sko er av høy kvalitet og har et klassisk og sporty design. TBS produserer fortsatt de fleste av sine sko i Frankrike, og de lager alt fra tennissko til støvler. Med disse skoene fra TBS får du en behagelig og avslappet stil.

Sko fra TBS hos Footway

Et par klassiske sko fra TBS kan betraktes som en investering, siden de vil passe til ethvert antrekk i din garderobe. Du finner dem hos Footway, skobutikken på nettet der skoene leveres raskt, der du har gratis frakt og retur, og der det er åpent kjøp i hele 180 dager!

Tbs sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Phenis
Få igjen
Hooker
Få igjen
Borris
Få igjen
Benjir
Få igjen
Milady
Få igjen
Walter
Få igjen
Typhon
Få igjen
Carlie
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

12 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×