Ten Points, Sko

110 treff

Ten Points – skandinavisk design for hele verden

Ten Points ble grunnlagt i Norrtälje nord for Stockholm i 1983 av Antonio Gonalves, og den første kolleksjonen ble lansert i 1985. Visjonen var å lage kvalitetssko som skulle fremheve personligheten til brukeren, og få hen til å føle seg spesiell. Allerede den første kolleksjonen ble en suksess, og designen blir forfinet for hver eneste sesong. Trendfølsomhet ble snart varemerkets hovedsakelige designstrategi. De siste årene har firmaet blitt et av Skandinavias mest kjøpte varemerke. Ten Points leverer skandinavisk design med høy komfort.

Med fokus på kvalitet

I en tid hvor tempoet stadig øker, tar Ten Points et steg tilbake. Alle skoene lages nemlig omsorgsfullt og for hånd i Europa, de fleste i Portugal. Takket være dette blir skoene oppfattet som unike og gjennomarbeidede. Hele prosessen fra å velge skinn, skjære mønster og sette sammen utsiden, til å føye sammen de forskjellige delene til én sko, gjøres for hånd – også snøringen. Majoriteten av skoene lages av vegetabilsk, garvet skinn.

Til tross for den omsorgsfulle behandlingen, rekker Ten Points å lage mange sko, i flere forskjellige modeller. Ten Points lager nemlig boots, sandaler, sneakers, støvler og mange andre skotyper. Skoene deres lages også i flere herlige farger, slik at du enkelt kan finne noe som enten toner ned eller piffer opp stilen din. Det store utvalget gjør det også enkelt å finne noe som passer for alle årstider og til alle plagg.

Fra Norrtälje til Ängelholm – og verden

I dag ligger Ten Points sitt hovedkontor i Ängelholm i Sør-Sverige. Flyttingen fra Norrtälje utenfor Stockholm fant sted da familien Olofsson tok over firmaet. Det ble mange forandringer etter at eierskapet ble byttet ut, blant annet at all produksjon ble flyttet fra India til Europa, og i dag satser man ikke like hardt på volum som tidligere. Istedenfor får kvaliteten større spillerom.

Det neste på agendaen var ytterligere internasjonale satsinger. I dag finnes Ten Points over hele Europa via e-handel og i fysiske butikker i 12 land, men etterspørselen er stor og firmaet har til og med valgt å takke nei til potensielle markeder – alt for å langsomt vokse og beholde kontrollen over kvaliteten på skoene.

Den økende etterspørselen avhenger i stor grad av den skandinaviske, enkle designen. Ten Points fikk oppmerksomhet av trendbyrået WGSN i sammenheng med en utstilling på mote- og skomessen Micam Shoe i Milano. Blant 1500 varemerker ble Ten Points utvalgt til det beste. Tictail, som står bak flere populære pop-up-butikker, resonerte likedan og valgte ut Ten Points foran 60 000 andre merker til sin butikk i New York.

Ten Points på nett hos Footway

Hos Footway har vi samlet mange par sko fra Ten Points. Stilige støvler, trendy boots, sommerlige sandaler og mye annet. Vi håper at du finner de nye favorittskoene dine i skandinavisk design fra Ten Points.

Innlegg om Ten Points
Espen Jacobsen, Guide -
Lene, Guide -
Vis flere innlegg
Carina Cognac
SALG
Alice Black
SALG
Maya Cognac
SALG
Amelia Cognac
SALG
Carina Black
SALG
Alice Black
SALG
Maya Cognac
SALG
Vega Black
SALG
Maya Black
SALG
Amelia Blue
SALG
Johanna Black
SALG
Engla Black
SALG
Tyra Cognac
SALG
Ella Black
SALG
Amelia Black
SALG
Alice Black
SALG
Pandora Brown
SALG
Alice Black
SALG
Side 1 av 2

110 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK