Sko fra Tenson til all slags vær

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige ... sko? Det har svenske Tenson gjort en forandring på. De tilbyr innovative funksjoner og skreddersydde løsninger, slik at du skal kunne ferdes ubegrenset under åpen himmel i vår herlige natur, uansett vær!

Sko med en aktiv livsstil i tankene

Tenson ble grunnlagt i Varberg i Sverige i 1951, og selskapet har vært nyskapende når det gjelder kvalitet og funksjon helt siden begynnelsen. I designprosessen tas alle tenkbare scenarioer med i betraktningen. Ambisjonen er å bli et ledende skomerke for utendørsaktiviteter på verdensbasis, som også holder høy trendfaktor og kvalitet.

Tenson – klassiske sko og boots av høy kvalitet

Et par klassiske sko eller boots fra Tenson passer utmerket på søndagstur, og mange av skoene er rustet til norske vintre. De er utformet for deg som vil leve et aktivt friluftsliv med fine sko, uten å måtte fryse av den grunn.

Kjøp dine Tenson-sko på Footway

Den høye kvaliteten og funksjonene gjør Tensons sko perfekte for deg som bor i Norden og vil nyte alt det naturen har å tilby. Det er også et stort pluss at du ser bra ut på kjøpet! Kjøp Tenson-skoene dine på Footway, og få hurtig levering, gratis frakt og retur pluss 180 dagers åpent kjøp!

Tenson sko online

|

Side 1 av 1

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

4 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×