Tessa & Mimmi Clogs Sko Online

0 treff

Tessa & Mimmi Clogs – svenske tresko på sitt beste

De siste årene har treskoene kommet tilbake i motebildet igjen. Tessa & Mimmi Clogs lager klassiske clogs med artige detaljer. Tess & Mimmi leverer kolleksjoner med tresko med kule mønstre og nytenkende design.

Clogs – en del av nordisk kultur

Tessa og Mimmi er to svenske venner som svermer for den skandinaviske livsstilens kultur, mote og friluftsliv. Da Tessa gjorde suksess med treskoene sine på det amerikanske markedet, syntes de begge at det var på tide å reintrodusere treskoen på den skandinaviske motescenen også.

Sko fra Tessa & Mimmi Clogs – et hint av sommer

Et par tresko symboliserer virkelig sommerliv og late dager i hagen. Du kan også bruke skoene på jobb for å oppgradere det vanlige antrekket ditt, eller hvorfor ikke kombinere dem med en kjole til sommerfesten?

Tessa & Mimmi Clogs på Footway

Tresko fra Tessa & Mimmi er et ekte svensk kvalitetsprodukt. Fordelen med dem er at de kommer i mange forskjellige farger og design. Dermed er det lett å finne din personlige favoritt! Shop denne sesongens sko fra Tessa & Mimmi Clogs på Footway, og få kjapp levering, fri frakt og retur og åpent kjøp i 180 dager på kjøpet!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK