Sko

97 treff

The North face sko med kvalitet

The North Face sko er sporty og funksjonelle sko for krevende forhold. Selskapet har siden 1966 vært fremadstormende og er i dag en profilert aktør over hele verden.

En hit blant friluftselskere

The North Face er et amerikansk selskap som allerede i 1960 begynte å produsere klær og utstyr til klatring og turgåing. I dag er det en av de største aktørene i verden når det gjelder fritidsklær og tilbehør for opplevelser og eventyr utendørs. Skoene er en av selskapets viktigste produktkategorier. The North Face legger vekt på at mange av de beste opplevelsene ikke alltid kan defineres som det ene eller det andre. Det er ikke enten gåing eller klatring, men kanskje begge, ved samme anledning. Denne kunnskapen skinner definitivt gjennom. The North Face sko er nemlig svært allsidige, og har derfor blitt en hit blant dem som elsker friluftsliv.

The North Face sko for krevende utendørsaktiviteter

The North Face gir deg en perfekt blanding av funksjon og stil. Mange utøvere som er på et høyt nivå innenfor fjellklatring velger The North Face, rett og slett fordi de er en av de beste på markedet. Det er derimot ikke bare de ekstreme utøverne med store budsjetter som finner det de leter etter. Hele familien kan nemlig finne gode sko til rimelige priser. Her på Footway finner man både The North Face damesko og The North Face barnesko for de minste. The North Face Ultra er en solid joggesko som er perfekt til gåturer men også til hverdagslig bruk. Med tanke på at skoene primært lages for krevende aktiviteter, strebes det hele tiden etter forbedring. Derfor finner du ofte de beste modellene i den nyste kolleksjonen.

Lette å vedlikeholde

The North Face lager sko som er basert på avansert teknikk. Skoene inneholder de absolutt nyeste og beste materialene på markedet. The North Face sko har holdbare såler som gir deg svært godt grep på ulike underlag. En kombinasjon av vanntett Gore-Tex og mesh som lar føttene puste er vanlig når det kommer til utsiden av skoene fra The North Face. Dette er et materiale som gir lette sko, som er viktig i anstrengende aktiviteter når hvert gram teller. Hvis du sammenligner med fjellsko i for eksempel skinn, er de fleste av The North Face-modellene veldig lette å ta vare på. Tørk av med litt lunkent vann og holde dem tørre, så vil skoene holde seg lenge.

The North Face sko online hos Footway

Leter du etter sko og støvler som er slitesterke, stilfulle og som i tillegg er behagelige å gå med? Her på Footway har vi et bredt The North Face sko tilbud. Sjekk ut vårt utvalg her på nettsiden. Vi er kjent for vår raske levering og gunstige vilkår når du bestiller fra oss. Vi gir deg fri frakt og gir deg hele 180-dagers åpent kjøp hvis du ikke er fornøyd med kjøpet.

SARINA 1
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

97 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK