Sko

119 treff

Romika

Tyske Romika ble grunnlagt i 1921, og er en del av Joseph Seibel-gruppen, en av de eldste og mest suksessrike sko produsentene i hele Europa.

På Romika finner du et bredt utvalg av stilige sko, sandaler, tresko, støvler, loafers, joggesko og mye mer for både damer og herrer.

Hvorfor velge Romika?

Romikas allsidige utvalg av sko gir kundene noe unikt til enhver anledning. Teamet jobber kontinuerlig for å skape den perfekte kombinasjonen av kvalitet og stil i enhver sko. Det begynte for nesten et århundre siden, og er en tradisjon som fortsetter den dag i dag!

Takket være den lange historien har Romika strenge kontroller for kvalitet, noe som betyr at du alltid får et par sko som oppfyller forventningene.

For å opprettholde høy kvalitet gjør de to viktige ting: først bruker de bare toppkvalitetstekstiler og materialer som er like behagelige som de er holdbare. For eksempel velger de det beste læret/skinnet fra mange forskjellige deler av verden, som Tyskland, Italia, USA, Frankrike og Indonesia. For det andre holder de seg oppdatert. Hver kolleksjon har stilige, interessante og unike design som gjør at du finner det perfekte paret til enhver anledning når du handler fra Romika.

Hva er det som er så spesielt med Romika?

Teamet hos Romika er ikke fornøyd med bare å finne det perfekte materialet. De bruker også en rekke forskjellige teknikker for å sikre at kvaliteten er høy og at stilen holder. For eksempel bruker de TopDry-TEX, TEX membranen som gjør at skoene både er vind- og vanntette mens de får føttene å puste.

Merkets bestselgende PU-såler gir deg ekstra komfort og er både lette og fleksible. Og hvis det er komfort du leter etter, ikke gå glipp av skoene med unike støttende sider og ortopediske såler.

Når det gjelder kundeservice, har Romika den samme holdningen som de har for skoene - bare det beste er godt nok. I tillegg trekker de halmen til stakken og bruker mange såler som er laget med resirkulert og miljøvennlig materiale. Når du har på deg skoene deres, har du brukt 55% mindre CO2 enn med mange andre merker med hvert par.

I ett nøtteskall: Romika har sko som er stilige, holdbare, utrolig komfortable og miljøvennlige. Hva mer kan du ønske deg?

Side 1 av 2

119 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK