The White Brand, Sko

11 treff

The White Brand -- Trendsettere for den Moderne Verden

The White brand er ekte trendsettere for vår tid. De har sin egen tilnærming til å skape fottøy som er både stilfull og eksperimentell. Og deres eksperimenter ser alltid ut til å lykkes! Deres tilnærming til design og håndverk er noe annet enn alt vi har sett før. Det betyr imidlertid ikke at de har mindre fokus på komfort og holdbarhet. The White Brand fremstår som en komplett pakke, full av eleganse og tillit.

Historien om The White Brand

Ideen som var grunnlaget for The White Brand var å skape en unik og trendy stilkultur for den urbane massen. Merkevaren startet i det små, med salg av ulike typer moteartikler. Etter hvert økte kundegruppen, grunnet deres upåklagelig kvalitet og god service, og nærmest over natten ble varemerket almennkjent blant urbane ungdommer. Nå kan de skryte av kjendissamarbeid i over 30 land, hvor de tilbyr de råeste klesvarene du finner på markedet.

Sko for det Unge, Ville, Frie Liv

The White Brand er spesielt tilpasset den urbane ungdommens behov. Skapernes tilnærming skinner gjennom i sine produkter. Holdningen som vi alle identifiserer med; å være ung, vill og fri! I tillegg er det produkter for begge kjønn. Du kan finne hva du vil, når du vil.

The White Brand hos Footway

Du kan selvsagt finne The White Brand hos Footway. I Footway-kolleksjonen, er utvalget av sko fra The White Brand gjort med omhu, grunnet et stadig økende behov i markedet. Nå kan du velge de skoene du vil ha, og få dem raskt levert på døren!

Flamingo Black
3 FOR 2
Glitter Black
3 FOR 2
Feathers Black
3 FOR 2
Pompon Grey
3 FOR 2
Minimal Black
3 FOR 2
Feathers Pink
3 FOR 2
Love Metallic Black
3 FOR 2
Fur Black
3 FOR 2
Beach Please Black
3 FOR 2
Flamingo Black
3 FOR 2
Pineapple Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK