Tny sko online

|

Side 1 av 1

TNY – når barna skal pynte seg

Det er noe helt spesielt med de første lakkskoene. Vi er mange som husker at vi stod og tittet ned på de skinnende skoene. For barn som vil ha ekstra fine sko, har vi TNY, et undermerke til spanske Tinny Shoes, som lager pensko til barn.

TNY – en del av Tinny Shoes

Tinny Shoes ble grunnlagt i Spania på slutten av 90-tallet, og er i dag en av Spanias ledende produsenter av sko til barn. Du finner sko til barn i alle aldre fra Tinny og TNY, helt opp til størrelse 39.

Sko fra TNY

Er det tid for dåp? Bursdagsfest? Julaften? Eller et bryllup der barnet ditt skal være brudepike eller brudesvenn? Skoene finner du hos TNY. Om tjue år kommer du kanskje til å finne et par TNY-sko i en eske på loftet, som du kan sette på en hylle og minnes den første tiden med barnet ditt.

TNY på Footway

Sko fra TNY er lagd av de beste håndverkerne og er av høy kvalitet. Det er aller enklest å kjøpe de nye penskoene til barnet ditt her på Footway, slik at dere kan prøve dem hjemme i fred og ro. Her har du nemlig åpent kjøp i 180 dager, rask levering og fri frakt og retur. Enkelt og greit!
Få igjen
Model 7064
Få igjen
Model 2068
Få igjen
Model 7155
Få igjen
Model 1927
Få igjen
Model 2116
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

12 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×