Sko

312 treff

Vibram FiveFingers - Løpesko med bakkekontakt

Vibram Fivefingers sko er innovative og minimalistiske løpesko, som gjør at du får ordentlig god bakkekontakt. Dermed kan du utvikle din løpeteknikk, samtidig som du styrker musklene i føttene dine.

Vibram FiveFingers - Erfaring og innovasjon

Vibram har lang erfaring med å lage gummisåler til arbeidsstøvler og sko. De benyttet seg av denne erfaringen da de skulle lage Vibram Fivefingers sko, som er revolusjon innen minimalistiske løpesko. De ble først lansert i 2004 og har siden da blitt omfavnet av mange, som har utviklet problemer og skader ved bruk av tradisjonelle løpesko. Idéen om slike sko daterer seg helt tilbake til da mennesket løp barbent og var i stand til å løpe både langt og hurtig. Vibram FiveFingers har ledet veien for mange andre minimalistiske løpesko og har hjulpet mange med å utvikle en bedre og sunnere løpeteknikk.

Vibram Fivefingers sko - Minimalistiske løpesko

FiveFingers er minimalistiske løpesko, som passer til deg som ønsker å utvikle en sunn løpeteknikk. Vibram Fivefingers Bikila og Vibram Fivefingers Kmd er to av modellene. De kommer i ulike farger slik at du kan finne et par som matcher din stil og treningsgarderobe. Dette er sko som passer godt både til løping ute i naturen eller inne på tredemølla. Skoenes unike konstruksjon gjør at du alltid er i kontakt med bakken under deg. Hver gang du bruker dem vil du styrke musklene i føttene dine. Dette vil føre til at du utvikler en løpeteknikk, som gjør deg i stand til å løpe lengre, raskere og med mindre skaderisiko.

Minimalistiske løpesko med pustende materiale

Vibram Fivefingers sko er konstruert i et lett og ledig tekstilmateriale som gir føttene dine beskyttelse, men som samtidig puster når det blir varmt. Skoene har ingen demping og krever derfor noe tilvenning før du kan legge ut på de aller lengste løpeturene. Vibram har benyttet seg av all sin kunnskap og erfaring da de designet disse skoene. Så selv om skoene ikke har noen demping, vil det ikke være noe problem å bruke utendørs og på grusveier. Skoene trenger ingen videre pleie utover enkelt renhold om de blir skitne. Dette er sko som er laget for å tåle naturens elementer.

Vibram Fivefingers sko online hos Footway

Kjøp løpesko fra Vibram Fivefingers på nett hos Footway.no Det er viktig for oss at du ikke skal være bekymret for å handle sko på nett og derfor tilbyr vi deg alltid hurtig levering, fri frakt og retur, samt 180 dagers åpent kjøp. Du kan derfor bestille skoene hjem til deg og finne ut om de passer eller ikke - helt uten bekymringer.

Side 1 av 6

312 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK