Sko

843 treff

Viking gjør sko for eventyr

Norske Viking har siden 1920 spesialisert seg på 100% vanntette gummistøvler og støvler for det nordiske klimaet. Alle støvlene og skoen til Viking er funksjonelle, holdbare og holder føttene varme og tørre uansett vær. Det unike Gore-Tex-lageret bidrar til at foten holder seg varm og tørr, men som samtidig lar føttene puste. Viking retter seg mot barn og voksne, og tilbyr et bredt utvalg av vanntette sko og støvler tilpasset de forskjellige årstidene. Fremfor alt er barneskoene svært populære og Viking har lang erfaring og kompetanse når det kommer til barnesko.

En av Norges største

Viking gjør både voksne og barn klare for byen og naturen. Takket være flere tilpassede teknologier, klarer skoene deres alt fra regn til frost. Det hele begynte på 1920-tallet da A/S Askim Gummivarefabrikk ble dannet. Det tok bare fire år før selskapet produserte mer enn 600 000 par sko, og de begynte også å eksportere til resten av Europa.

Under begynnelsen av 1950-tallet var selskapet en av Norges mest vellykkede, og tjue år senere, i 1973, ble hele produksjonen flyttet til Asia.

Siden den gang har merket vokst og vokst. I dag er Viking populære og godt likt takket være sine allsidige modeller og innovative løsninger.

Viking og Gore-Tex

Det er ingen tilfeldighet at Viking fungerer i all slags vær. Arbeidet er basert på flere ulike Gore-Tex-teknologier i flere av modellene deres, alt for å la foten være tørr og varm når det trengs. De tre største teknologiene er Performance Comfort, Extended Comfort og Insulated Comfort. Bli med oss når vi tar en nærmere titt på dem.

Performance Comfort

Når det kommer til litt mer actionfylte aktiviteter eller leker, passer denne membranen perfekt. Den er tilpasset til forskjellige temperaturer som kan endre seg raskt. Føttene holdes varme og tørre selv om det blir slask og vått ute. Du trenger ikke å bekymre deg for at føttene dine blir klamme. Med hjelp av Performance Comfort puster de og du unngår unødvendig fuktighet på innsiden.

Extended Comfort

Her er Viking sine sko for hverdagen og dermed egnet for et bredt område. For at materialet skal trives best mulig bør du bruke skoene i et litt snillere vær. Akkurat som i Performance Comfort, puster føttene hvor skoene konstant oppleves som komfortable. Denne teknologien brukes for både innendørs og utendørs sko.

Insulated Comfort

Når det er vinter er Insulated Comfort et sikkert førstevalg. Takket være ull og pustende isolasjon holdes dine og barnas føtter ordentlig varme når minusgradene kryper på. Membranen er godt holdbart, så det er bare å leke på.

Viking gir deg et bedre grep

Varme sko som puster i vinter er selvfølgelig svært viktig, men man vil jo unngå å skli når man er ute på dine eventyr. Derfor bruker Viking UGC (Ultimate Grip Concept), sin egen såleteknikk som tilbyr et godt grep og redusert risiko for å skli. I tillegg gir disse sålene ordentlig demping og stabilitet.

Grip-teknologien var i utgangspunktet laget kun for terrengstøvler, men den brukes i dag på flere av modellene til Viking. Den er også tilpasset etter skotype og dens aktivitetsområde.

Viking gir deg varme

Når det blir svært kaldt, helt ned til minus 40 grader, bør du titte på Vikings termostøvler. Takket være polyuretan og luftbobler i støvlene, vil de holde varmen selv når en rekordkald vinter kommer. Andre fordeler som bør nevnes er at de er lette, er uten sømmer og er biologisk nedbrytbare.

Viking online hos Footway

Vi kan snakke om Viking i evigheter. Om deres smarte BOA-system for sko uten klassiske skolisser, om deres håndlagde gummistøvler i naturgummi, om deres Surround-teknologi som gjør at føttene dine puster, og om mange andre morsomme ting. Det beste er at du prøver selv. Vi har samlet inn over 200 par Viking sko her hos Footway – og håper selvfølgelig at du vil finne noen nye favoritter uansett vær, årstid og aktivitet.

Side 1 av 15

843 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK