Tony Mora Sko Online

0 treff

Sko fra Tony Mora – klassiske westernboots

Et par skikkelige boots holder i en evighet og blir litt av en følgesvenn gjennom livet. Klassiske westernboots fra Tony Mara er en investering som du får bruk for i flere år fremover.

100 års erfaring

Det hele begynte på Mallorca allerede i 1918. Tony Mora var en skomaker med en svakhet for den amerikanske cowboystøvelen, og han ble kjapt en av de største produsentene av westernboots. Allerede fra begynnelsen var håndverktradisjonen viktig for Tony Mora. Selv i dag er den en av merkets store ledestjerner. Alle støvlene lages av absolutt førsteklasses materiale og med tradisjonelle teknikker.

Sko fra Tony Mora

Et par klassiske cowboyboots kommer til å fungere å flere tiår fremover. De passer selvsagt godt sammen med slitte jeans og en flanellskjorte, men kan også fint settes sammen med en knelang kjole for late sommerdager. Ta godt vare på dem, og de kommer til å ble en langvaring følgesvenn.

Kjøp dine Tony Mora-sko på Footway/h2> Boots fra Tony Mora er kjent for sin lange levetid og er dermed et smart tilskudd til garderoben. Du finner dem hos Footway med rask leveranse, gratis frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK