Tosca Blu, Sko

1 treff

Tosca Blu – sko med personlighet

Du som har en fargerik personlighet, får virkelig muligheten til å fremheve dette med sko fra Tosca Blu! Rå design, klare farger og sjarm kjennetegner dette italienske merket.

Italiensk designduo

Da Giacomo Ronzoni og fruen, Raffaella Condursi, fikk sitt første barn, bestemte de seg for å starte sitt eget varemerke. De siste tjue årene hadde de jobbet med å utvikle tilbehør til store motemerker, og følte at de nå hadde den erfaringen som var nødvendig. Tosca Blu startet som et veskemerke, men etter kort til fulgte de opp med sko, belter, boots og annet tilbehør.

Sko fra Tosca Blu

Det som er fint med Tosca Blu-sko, er at du vil finne et par for enhver anledning. Kanskje trenger du å matche kjolen du skal ha på deg i sommerbryllupet? Eller trenger du lekre boots som skal følge deg gjennom vinteren? Hos Tosca Blu finner du det meste!

Tosca Blu sko på Footway

Kvinner over hele verden har oppdaget Tosca Blu, og liker merket fordi det skiller seg ut, samtidig som skoene oppleves svært smakfulle. I Norge finner du Tosca Blu-sko og Tosca Blu-sneakers her på Footway. Vi kan tilby fri frakt og retur, rask leveranse og 180 dagers åpent kjøp.

Doris
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK