Sko

10 treff

Sko fra SPM – inspirert av deg!

Elsker du høye hæler og boots? Det gjør vi på Footway også! Med sko fra SPM kan du virkelig leve ut personligheten din og vise fram hvem du er. Grunnleggerne av SPM sier selv at de alltid lar seg inspirere av kvinnene som skal bruke skoene deres. Det synes vi er et godt utgangspunkt!

SPM – historie og visjon

Motescenen er sentral i Nederland. Mange kjente klesmerker stammer fra dette landet, for eksempel Maison & Scotch. Skomerket SPM oppstod i 1996, med de motebevisste kvinnene i storbyvrimmelet som inspirasjon. SPM ville lage sko som passer alle kvinner, og som alle kvinner ønsker å gå med.

Vis fram hvem du er med sko fra SPM

Uansett om du vil være sporty, casual eller chic, har SPM en sko til deg. Det blir aldri feil med et par klassiske pumps. Eller hvorfor ikke gå for et par lekre, impregnerte skinnsko eller semskede sko?

Kjøp sko fra SPM enkelt på Footway

Du finner nye boots eller pumps fra SPM her hos oss på Footway. Du trenger ikke stresse med å få prøvd skoene dine hjemme, for med Footway har du god tid på å bestemme deg for om størrelsen og fargen er perfekt. Vi har nemlig kort leveringstid, gratis frakt og retur og hele 180 dager åpent kjøp!

Doris
SALG
Bridpat
FÅ IGJEN
Doris
SALG
Nyheter
Doris
SALG
Doris
SALG
Bridpat
FÅ IGJEN
Billigkroken
Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK