Sko

27 treff

Klassiske Keds går aldri av moten

Keds sko feirer 90 år - og er hetere enn noen sinne. Oppdag en spennende samling fra den legendariske merkevaren Keds, som ble brukt av selveste Marilyn Monroe og First Lady Jackie Kennedy.

Et stykke motehistorie

Klassiske sko fra Keds er et amerikanske merke som ble grunnlagt i 1916 og som kan skryte på seg å være en av de aller første skomerkene innen sport og fritid i USA. Siden skoene var helt lydløse når man gikk med dem, fikk de tilnavnet "sneakers". Det tok ikke lang tid før Keds sko ble brukt av både fotball- og tennisspillere. I dag er merket hetere enn noen gang. Skoene har et klassisk, enkelt og autentisk design som er elsket over hele verden. Utallige kjendiser har valgt den legendariske merkevaren. Med andre ord, hvis du ønsker å ha et stykke motehistorie på føttene, velg Keds.

Kule Keds sko

Finn din favoritt Keds på Footway. Dette er en motefavoritt for deg som ønsker en urban og avslappet stil. Skoene holder lenge og er perfekte for det aktive liv. Keds Champion sko er en populær modell. Denne fine, enkle skoen med snøring er laget av lerret med en yttersåle av gummi. Den finnes både i ensfargede og mønstrede modeller, og passer like godt til et par jeans som til et skjørt. Keds boots er er en komfortabel sneaker med et litt høyere skaft. Ellers finner man Keds sneakers i et hav av ulike design. Variasjonen er så stor i kolleksjonen fra Keds, at man nesten må oppleve den for å forstå det!

Lette og luftige sko

Den klassiske og myke skoen representerer en skomote som er konstant oppdatert. Skoens myke gummisåle gir god komfort når man går mye. Det tynne materialet gir en lett, luftig og behagelig følelse. Dette er en klassisk sko som er like egnet for slitasje under morgenturen som under kveldens festligheter. Ja, faktum er at de passer hele dagen, og det er noe som gjør Keds sko til din beste venn. Selv om skoene tåler mye, vil det være lurt å pleie skoene så godt du kan. Dette kan gjøres ved å fortrinnsvis bruke impregneringsspray på skoene for å beskytte mot fuktighet. Smuss og skitt kan fjernes med en fuktig klut, og sko i skinn bør til tider smøres med fett slik at materialet ikke tørker.

Keds sko online hos Footway

Finn flotte Keds sko tilbud her på Footway. I vårt brede utvalg av finner du sko i mange attraktive design, fra klassiske svarte modeller til spennende moderne mønstre. I tillegg får du alltid rask levering, fri frakt og fri retur. Du får også 180 dagers åpent kjøp når du velger å kjøpe skoene dine på Footway. Finn dine personlige favoritter i dag!

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Skipper
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Conquest Rib
FÅ IGJEN
CVO Navy
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

27 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK