Turkis, Sko

128 treff

Sol, sommer og turkise sko

Vi forbinder ofte lyse pastellfarger med sommer og sol, kanskje lange feriedager ved sjøen, sandstrender og turkisfarget vann. Men selv når sommeren er langt unna er det fint med klare, friske farger for å minne oss på lysere tider. Pastellfarger kan fint kombineres med mørkere høst- og vinterklær for å friske opp stilen, enten som skjerf, veske eller som sko. Turkis brukes også ofte i sports- og fritidsklær, og et stort utvalg av skoene på footway.no er nettopp sports- og sommersko. Kombiner for eksempel turkise pumps eller sneakers med hvite t-skjorter og jeans for den perfekte vår- og sommerlooken.

Flotte farger med turkise sko

Hvis du vurderer å kjøpe deg et par sko i turkis velger du ikke bare en vakker farge som er lite mainstream, du velger også en farge som frisker opp antrekket ditt og som spesielt kommer til sin rett om sommeren. Turkise sandaler eller pumps gjør brune sommerføtter ekstra flotte, og turkis er også en stilig farge for sportssko. Footway har også utrolig kule gummistøvler til regnværsdager – med knallturkise støvler blir du garantert lagt merke til! Turkis er også en flott og frisk farge for barnesko hvor du kan velge mellom flere modeller, merker og materialer.

Vedlikehold av turkise sko

Skoene som vi bruker er ofte blant de dyreste objektene som vi tar på oss. Ofte er de laget av naturlige materialer som skinn- eller lær, men mange av oss glemmer oss litt når det gjelder å ta vare på skoene våre. Spesielt sko i naturlig materiale bør tas godt vare på og smøres jevnlig, minimum flere ganger i året hvis du bruker skoene ofte, for å beholde glansen og fleksibiliteten i skinnet. Sko laget av syntetiske materiale kan være enklere å holde vedlike, men bør minimum vaskes av med en fuktig klut etter bruk. Tøysko kan ofte vaskes i maskin, men husk å sjekke vaskeanvisning først!

Velg blant hundrevis av turkise sko på footway.no

Footway.no har lagt godt til rette for at du skal få en god handleopplevelse med særdeles gode betingelser som for eksempel gratis frakt og retur, og 180 dagers åpent kjøp. Bestiller du før klokken 15.00 på hverdager, så sendes oftest skoene dine allerede samme dag. Det betyr at du får pakken din innen 1–5 dager. Footway kjører også jevnlige kampanjer som tre-for-to-kampanjen hvor det billigste paret spanderes ved kjøp av tre par sko. Følg med på footway.no slik at du vet når vår neste kampanje starter!

U Old Skool Navy
Havanna Blue
SALG
Status 2,0 Blu
Sea Navy/white
Dora Boot Navy
SALG
Classic Pool
Gratis Slt
U Authentic Navy
SALG
Ranja Turquoise
SALG
Go Run 600 Lmgn
SALG
Classic Evergreen
NYHET
Exostride Trellis
NYHET
Nyheter
1307805 3 Braun
NYHET
Courb Navy
NYHET
Balloon Light Beige
NYHET
Cape Town Multi
NYHET
73-42718 Black
NYHET
Emily White
NYHET
Emily Black
NYHET
Side 1 av 3

128 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK