Twist & Tango, Sko

19 treff

Twist & Tango – svensk mote

Twist & Tango er en svensk merkevare med et sterkt fokus på klassisk skandinavisk design og stil. Merket ble etablert i Gøteborg i 1995 og Twist & Tango har siden den gang produsert og levert stilig og elegant skodesign til tusenvis av kvinner. Twist & Tango lager sko for en rekke forskjellige anledninger hvor fellesnevneren er at de er flotte å se på. Samtidig er skoene deres behagelige å bruke, noe vi hos Footway definitivt setter pris på.

Twist & Tango – kvalitet og stil

Twist & Tango har alltid et fokus på å bruke materialer av høy kvalitet, som er produsert og kombinert på en måte som gjør at skoene både er behagelige å bruke samtidig som de er enkle å vedlikeholde. Hvert år presenterer Twist & Tango fire kolleksjoner fordelt på to årskolleksjoner og to sesongkolleksjoner. Dermed kan du alltid finne noen sko som passer til din stil til alle årets dager. Husk bare på å impregnere skoene dine godt når det går mot høst og vinter. Slik sett beskytter du sensitivt skinn og andre materialer mot regn, sludd og fukt, i tillegg til salt fra veien.

Twist & Tango lager miljøvennlige sko

Hos Twist & Tango betyr design, kvalitet og vakre detaljer mye, og danner en essens i deres produksjon av sko. Samtidig er en bærekraftig drift og miljøhensyn viktige faktorer for varemerket. Derfor er alle produkter fra Twist & Tango laget på et bærekraftig vis, slik at produksjonen gir et så lavt miljøavtrykk som overhode mulig. Twist & Tango jobber tett sammen med alle leverandørene sine for å bygge og utvikle langsiktige og miljøvennlige standarder som sørger for at produktene er sosialt ansvarlige i alle ledd, helt til skoene når frem til kunden.

Kjøp Twist & Tango online hos Footway

Når du bestiller de nye skoene dine fra footway.no får du en rask levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp med på kjøpet. Og har du noen spørsmål før du bestemmer deg, eller kanskje etter at du har kjøpt et par sko eller to, kan du kontakte oss her på kundeservice. Sortimentet vårt består av et stort utvalg sko fra Twist & Tango, og om du er usikker på størrelsene, kan du sjekke størrelsesguidene våre, eventuelt ringe oss for en prat. Vi har regelmessige kampanjer hvor du kan få utvalgte Twist & Tango-modeller til en redusert pris, så det lønner seg å følge med på footway.no.

Side 1 av 1

19 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK