U.S. Polo Assn, Sko

9 treff

U.S Polo Assn sko for alle

Trendy, moteorienterte og klassiske U.S. Polo Assn sko er noe som de fleste vil ha i sine skap. I denne polo-inspirerte kolleksjonen vil du finne sko for alle situasjoner og klimaer.

Over 120 år i bransjen

Siden 1890 har U.S Polo Assn levert trendy produkter og blitt en svært populær merkevare. Selskapet ble stiftet i USA og har senere etablert seg i land over hele verden. Med sin klassiske, men moderne stil, er U.S. Polo Assn sko som de fleste av oss vil ha. Merket er inspirert av den klassiske polo-sporten og den velkjente logoen finnes på alle deres produkter. Dette inkluderer klær, sko, vesker og tilbehør. Det amerikanske varemerket tilbyr et bredt spekter av stiler, farger og materialer. Her finner du sko for alle anledninger, fra sporty joggesko og støvler til sko for den røde løperen.

U.S. Polo Assn sko av ulike stilarter

Med sin klassiske og moteriktige stil er det lett å forelske seg i produktene fra U.S. Polo Assn. Fargeskalaen byr på mørke farger med mye burgunder, marineblå og mørkegrønn. Et godt valg er U.S. Polo Assn boots, som fåes i ankelhøyde eller høyere. Disse modellene matcher godt med et par ensfargede jeans, en enkel t-skjorte og en trendy blazer for å fullføre antrekket. Match med en stilig veske i samme farge som skoene for å få et skikkelig polo-preg på antrekket ditt. En mer avslappet stil får du med et par U.S. Polo Assn flip flops, som passer perfekt for strandløvene.

Gode sko fortjener pleie

For at skoene skal vare lenge er det viktig å behandle dem riktig. Husk at skinn er et materiale som ofte forekommer på U.S. Polo Assn sko, så skoene dine trenger litt ekstra pleie. Før du bruker skoene, kan du impregnere dem slik at de blir mer motstandsdyktige mot smuss og regn. Vedlikehold dine skinnsko med impregneringsspray og rengjør skoene med en fuktig klut. Semsket skinn er et materiale som ofte brukes i støvler og boots. Dette materialet trenger en spesiell impregneringsspray designet for semsket materiale, for at skoene skal holde seg friske lenge og være motstandsdyktige mot alle værforhold.

U.S. Polo Assn sko online hos Footway

Kjøp U.S. Polo Assn sko hos oss på Footway. Benytt anledningen til å handle sko for våren og sommeren i dag, og få fri frakt. Ta en titt i det brede utvalget fra U.S. Polo Assn. Vi sørger for rask levering og tilbyr alle våre kunder fri retur og 180 dagers returrett. Dine nye trendy sko er bare noen få klikk unna. Finn dine favoritter på Footway i dag!

Innlegg om U.S. Polo Assn
S
svein hannestad -
S
svein hannestad -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

9 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK