Sko

25 treff

Bobux sko for små barneføtter

Bobux sko gir de små barneføttene god komfort og passform, og er klare til å gi støtte til barnets første skritt. Med tøfler til innendørsbruk, sandaler til sommeren og boots til vinteren, har Bobux skotyper til alle sesonger.

Med sko for små barneføtter

I over 20 år at gründerne fra New Zealand jobbet med å få frem naturlige produkter som er godt for små barneføtter og miljøet. Bobux sko finnes i dag i over 35 land. De små barneskoene, laget i økologisk lær, har med sine naturlige materialer, unike passform og lekende design blitt markedsledende i store deler av verden. Flere hundretusen barn i over hele verden har tatt sine første skritt med et par sko fra Bobux. Merkevareprodusenten har sko for flere typer småbarnsstadier– Både for baby, for føtter i vekst, nylig lærte og selvstendige småbarnsføtter. Disse er alle utviklet for å passe det stadiet barnet er på.

Bobux sko — komfortable og beskyttende

I utvalget fra Bobux finner du barnesko til ulike formål, enten det er tøfler, sandaler, støvler eller fritidssko. Bobux tøfler passer de små barneføttene som tusler rundt og utforsker i hjemmet. Det finnes flere forskjellige design, og de har alle ulike artige detaljer som gir tøflene et søtt og morsomt preg. De er myke og behagelige, og holde de små føttene varme og komfortable. Skal barnet ta et skritt videre og utforske verden utenfor husets fire vegger, er Bobux Eskimo et godt valg. Disse skoene er er fôret med ull, og holder føttene varme og tørre når de er ute og utforsker vinteren.

Også barnesko trenger skopleie

Bobux sko finnes i ulike modeller og med forskjellige materialer. Bobux mokkasiner er laget i skinn, og finnes i flere farger. Skinn er et slitesterkt og formbart materiale, som gir føttene god passform. Selv om barna fort vokser ut av de små skoene, så må disse også pleies så lenge de er i bruk. For å bevare stoffets egenskaper, er de nødt til å bli tatt godt vare på. Vask skoene med et egnet rengjøringsmiddel, la dem tørke, og smør deretter inn skokrem som tilfører fuktighet og bevarer stoffet. Ved å gjøre dette vil barnet få stor glede av at favorittskoene beholder passformen og ikke slites ut etter noen gangers bruk.

Bobux sko online hos Footway

Før du skal bestille et par boots eller andre typer Bobux sko til ditt barn fra oss på Footway, bør du måle barneføttene for å sørge for at du har riktig størrelse. Bestill online, og du får fri frakt og hurtig levering. Dersom skostørrelsen var feil, trenger du ikke å fortvile — Hos Footway gir vi deg hele 180 dagers åpent kjøp, og du kan returnere varen uten ekstra omkostninger.

Erin Baby Pink
Erin Chestnut
Zebra Grey
Tiger Toffee
FÅ IGJEN
Rabbit Silver
SALG
Xplorer Origin Ocean
FÅ IGJEN
Mouse Blossom
Adventure Boot Pink
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Train Navy
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Tasman Red
SALG
Little Sheriff Blue
FÅ IGJEN
Sports Red
SALG
Classic Beige
SALG
Classic Forest
Pretty Paris Red
SALG
Nyheter
Mouse Blossom
Rabbit Silver
SALG
Tasman Red
SALG
Classic Forest
Classic Beige
SALG
Tiger Toffee
FÅ IGJEN
Erin Chestnut
Billigkroken
Rabbit Silver
SALG
Classic Beige
SALG
Tasman Red
SALG
Sports Red
SALG
Side 1 av 1

25 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK