Ulle, Sko

12 treff

Ulle sko – Naturens eget materiale

Ulle sko finnes i mange farger, modeller og størrelser som passer til hele familien. Med Ulle er du skodd for hverdagslivet. Ulle fokuserer på naturlig materialer – ren ny ull som bevarer sine unike egenskaper.

Ulle – Direkte fra naturen til foten din

Naturlighet og ekthet er våre stikkord. Ulle sko føles som en deilig myk tøffel. Den passer til alle temperaturer i og med at den er selvregulerende. Det betyr at de varmer når det er kaldt og føles luftige når det er varmt. Dette er fordi materialet er av ren ny ull, som bevarer de naturlige egenskapene fra sauen. Ulle tøfler passer til både kos, hverdags og avslapping. Bruk dem i sofaen, på terrassen og i barnehagen. Med fokus på kvalitet, og naturlige materialer som ull og mohair, er vår tanke at dine føtter fortjener det beste. Ulle sprer harmoni i hele kroppen!

Ulle sko – Stort utvalg av modeller!

Ulle legger vekt på naturlighet og kvalitet i materiale samt variasjon i utvalget sitt. Her finner du modeller som passer både for mor, bestefar og lillesøster. Stilen er koselig og hverdagslig, og veldig behagelig. Ulle dametøfler finnes i herlige feminine farger, og leveres både med og uten pynt. Ulle barnetøfler finnes i en søt ballerinamodell som passer både til fest og hverdags. Herremodellene tar opp tradisjonen fra gode gammeldagse herretøfler, men med en tydelig moderne vri. Flere modeller finnes med mønstrete såler på innsiden, noe som gir en morsom kontrast til overmaterialet. Stikk tærne dine i et par Ulle når du står opp om morgenen, når du koser deg i sofaen med en kopp te, eller bare trenger noe mykt og godt rundt føttene dine!

Herlige ullsko som tåler maskinvask!

Alle Ulle sko leveres i en praktisk pustende lerretspose. Det unike med med Ulle er materialet. Ren ny ull betyr at det kommer direkte fra naturen, altså fra sauen. Ulla er vasket, strikket og tovet, slik at formen blir myk og elastisk og tilpasser seg foten din. Materialet blir dermed både tett og pustende. Dette gir en behagelig selvregulerende egenskap, slik at du aldri fryser eller er for varm eller fuktig på føttene. Sålen er ortopedisk utformet og gir god støtte til foten. Tøflene kan fint vaskes i maskin på 30 C. Bruk gjerne Wool Wash fra Ulle. For å bevare ullens unike egenskaper må du ikke bruke skyllemiddel, siden dette kan ødelegger fibrene i ulla.

Ulle sko online hos Footway

Varm føttene dine med Ulle tøfler! Vi har mange modeller og størrelser. Kanskje du trenger en koselig gave til noen du er glad i? Det enkelt å bestille hos oss, og leveringstiden er kort. Det er 180 dagers åpent kjøp, dersom skoene ikke passer. I hver levering ligger det en ferdig returlapp. Dette gjør det enkelt for deg å bytte modell eller størrelse, hvis du trenger det.

3 FOR 2
3 FOR 2
Ulle Original Denim
3 FOR 2
Ulle Original Grey
3 FOR 2
3 FOR 2
Ulle Mohair Dark Grey
3 FOR 2
Seamless Raw Grey
3 FOR 2
Seamless Braided Grey
3 FOR 2
Original High Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Ulle Original Grey
3 FOR 2
Side 1 av 1

12 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK