Underground Sko Online

0 treff

Underground-sko – for selvstendige mennesker

Underground er et kjent varemerke med klar punkstil. Siden 1987 har de kommer med klassiske modeller, som creepers og winklepickers. Disse skoene og støvlene forbindes ofte med den engelske musikkscenen og alternative kulturer.

Underground-sko — fra punkbevegelsen

Merkets grunnleggere ble i utgangspunktet inspirert av punkbevegelsen, og deres creepers ble raskt en populær klassiker i området Camden i London. Etter denne punkperioden, utviklet merket seg videre og laget neste generasjons sko. Også disse skulle vise seg å ta verden med storm.

Underground – mot det konvensjonelle

Underground vil alltid forbindes med selvstendig tenkende individer som oppmaner til nye ideer som bryter mot rådende tankesett. Dette er definitivt skoene for deg som vil ta et standpunkt!

Underground-sko på Footway

Varemerket har også hatt en nær relasjon til musikkverdenen, selv om stiler har kommet og gått opp gjennom årene. Skoene har også inspirert likesinnede motedesignere, som har bygget videre på Undergrounds distinkte design og kulturarv. Du finner Underground-sko og -boots på Footway. Her har du fri frakt og retur, 180 dagers åpent kjøp, og skoene leveres superraskt.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK