Sko

318 treff

Underground England – punkmote på en ny måte

Underground England kan bare oppsummeres med ett ord: punk. Med de unike modellene av populære sko som forbindes med punk og engelsk subkultur, har de blitt populære gjennom en ny generasjon som elsker stilen og musikken som hører til. Med modeller som Creepers, Winklepickers og de klassiske støvlene med stålhette har skomerket bare vokst med årene. Med en butikk i trendy Soho i London når de ut til stadig flere trendbevisste ungdommer fra hele verden.

Underground England sko – historisk fottøy

Skomodellene som Underground England har i sortimentet, er ikke noe nytt påfunn. Derimot har de bearbeidet disse modellene for at de skal passe inn i dagens urbane miljø. Creepers, for eksempel, har fått navnet sitt fra de engelske soldatenes ørkenboots, som de brukte da de listet seg rundt på nattlige besøk hos damene i de ukjente områdene rundt Kings Cross og Soho i 1945. Winkelpickers fikk navnet sitt fra en skomodell som var populær for adelen på 1300-tallet. Jo lengre og smalere tåen var på skoene, desto høyere status hadde man. Til slutt ble tåen så lang at man fikk vanskeligheter med å gå, og skoene ble forbudt. Skoene fikk en oppsving igjen på 80-tallet, og da var de helt lovlige igjen. Støvlene med stålhette ble opprinnelig laget for britiske byggearbeidere for å beskytte tærne. Stålhetten ble populær igjen under grungeæraen på slutten av 80-tallet og et stykke inn på 90-tallet, og ikke minst er de populære i Tokyos Harajuku-distrikt.

Solide samarbeid med Underground England

I årenes løp har Underground England samarbeidet med store navn innen moteverdenen, som Karl Lagerfeld, Mugler og Ashish og Izzue. Merket gjennomsyres av en moderne og ny måte å tenke på, og de verver stadig nye fans. Nye samarbeid vises flittig på foretakets egen hjemmeside, og nye modeller kommer ut med rasende fart. Alt fra de mer klassiske stilene til de utsvevende modellene med vågale mønstre og sterke farger gjør at dette er sko som tiltaler alle som ikke er redde for å skille seg ut, og som tør stå for sin egen stil.

Underground England online på Footway

Underground Englands sko finner du på Footway blant tusenvis av de modellene vi har å tilby! Klikk deg frem til et par i dag, og med de kjappe leveransene våre kan du sprade rundt i de nye skoene dine, som oftest allerede neste dag! Ta steget og kjøp de punkete skoene fra Underground England, og skill deg ut! Med 180 dagers åpent kjøp kan du trygt handle hos oss, og med gratis frakt og gratis retur kan du føle deg rolig og trygg. Vi tar tar vare på deg som kunde, slik at du kan shoppe i vei og samtidig vite at vi er her for deg!

U SK8-HI Navy
SALG
FÅ IGJEN
U Era Navy
Side 1 av 6

318 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK