Sko

40 treff

Radii-sko – kreativitet og mote

Radii er et amerikansk merke som lager flotte og tøffe sneakers til den som ønsker å kombinere kvalitet med mote. Hos oss på Footway kan du velge mellom ulike skomodeller fra Radii. Finn paret som passer din stil best!

Radii-sko – bakgrunn og modeller

Radii, som uttales ray-dee-eye, har sitt hovedsete i California, og har en lidenskapelig interesse for sko som kombinerer kunst og couture. Helt siden lanseringen i 2008 har de jobbet for å tilby flotte sko, og for å vise at det ikke finnes noen grenser innen mote. Med Radii-sko får du kvalitet, kreativitet og mote på en og samme tid.

Stil med Radii-sko og -sneakers

La Radiis sneakers fungere som tilbehør, eller gi dem en sentral plass i antrekket. Sett sammen en spennende, lekker og komfortabel stil. Radii-sneakers finnes i både høye og lave modeller, men også i ulike utforminger og med spennende mønstre og farger.

Kjøp Radii-sko online

Kjøp dine neste Radii-sko og -sneakers online hos oss her på Footway. Vi tilbyr alle kundene våre rask leveranse, fri frakt og gratis retur samt åpent kjøp i 180 dager. Finn ditt nye favorittpar i dag!

FÅ IGJEN
Simple
FÅ IGJEN
Noble Low
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

40 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK