V Ave Shoe Repair Sko Online

19 treff

Unstitched Utilities – for den bevisste kunden

For deg som liker solide sko, er Unstitched Utilities et merke verdt å merke seg. Her handler det ikke bare om fine sko, men også om gode og verdige arbeidsforhold for dem som lager skoene. Skoene er i tillegg veganvennlige og svært holdbare.

Sko som er bra for alle

Grunnleggerne av dette merket er tre kamerater som, i tillegg til å dele interessen for design og mote, bryr seg like mye om menneskelige verdier. En dag bestemte de seg for å etablere et skomerke der skoene skulle være like bra for brukerne, arbeiderne som laget skoene, og for naturen. Slik ble Unstitched Utilities til.

Unstitched Utilities-sko – dobbelt så bra

Når du velger Unstitched Utilities, får du ikke bare flotte sko. Du kan også være sikker på at skoene er veganvennlige, og at de som lager dem, jobber for bærekraftig utvikling og med bra arbeidsforhold. Deilig både for føttene og sjelen!

Underground online på Footway

Unstitched Utilities jobber med et materiale som heter Tyvek. Det flotte med dette materialet, er at det er vanntett, solid, lett, gjenvinningsbart og ekstremt solid. Du finner selvfølgelig Unstitched Utilities-sko på Footway. I tillegg til rask leveranse får du fri frakt og retur samt 180 dagers åpent kjøp!
Side 1 av 1

19 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×