Vagabond Sko Online

362 treff

Stor moteeksportør

Vagabond er en gigant og er Sveriges sjette største moteeksportør, med enproduksjon på omtrent to millioner sko per år. Merket har vært aktivt siden1960-tallet og er kjent for vakre sko og andre lærdetaljer i høy kvalitet. En av Vagabonds mest populære modeller er den udødelige Vagabond Grace.

Teknikker fra kontinentet

Firmaet ble grunnlagt for nesten 50 år siden og produserte først bareherresko. I begynnelsen av 1990-tallet befant Vagabond seg plutselig på degrønne slettene i Italia, i nærheten av skomakernes høyborg, og dette ble enstor inspirasjonskilde – Vagabond hadde designkontor i både Portugal og Italia.Akkurat som for mange andre firmaer, var dette utmerkede steder for å fåtekniske tips, inspirasjon og kunnskap om skoproduksjon. I dag lager de ogsådamesko, og Vagabond tilbyr vakre sko med flott, moderne design. Merket ertilgjengelig i 42 land, og Vagabonds kreative sjef, Marie Nilsson Peterzén, harsagt at «vi går vår egen vei og følger vår egen tro». De lager plagg som erinspirert av high fashion til daglig bruk - med Vagabond ser man stilren ut i avslappedeklær.

Dype inspirasjonskilder

Marie Nilsson Peterzén har sagt i et intervju med nettstedet lvl3media atinspirasjonen hentes fra mer enn bare mote. På Vagabond studerer de filmverdenen,musikk, arkitektur og «andre ting som pågår i verden» – en fruktbar måte åutvide visjonen for mote generelt og sko spesielt på. I 2012 valgte Vagabond åfornye budskapet sitt ytterligere. Med modellene Clara Paget og Bill Huxley,som hadde sin egen stil, fikk merket mye positiv oppmerksomhet. Marie NilssonPeterzéns kommentar om kampanjen var at «vi er en del av våre kunders hverdag»– en uttalelse som berører både bedriftsfilosofien og hvor inspirasjonen kommerfra.

Vill nysgjerrighet

Navnet Vagabond betyr noe tilnærmet reisende,bohem eller nomade. Det er et talende navn for merket som bygger mye av sittdesign på en nyanserik nysgjerrighet – et ønske om å se hva som finnes bakneste hjørne, uten å stoppe opp. Men det betyr ikke at de høye ambisjonene forVagabond-skoene bare er for spesielle anledninger. Skoene lages for hverdagen,og alt designarbeid skjer via det lille kontoret i Varberg. Deretter produseresskoene i Vietnam. 

Vagabond investerer mye tid og krefter i miljøet og jobber med lovregulerte kjemikalieri skoproduksjonen. De er medlem av Swedish Shoe Environmental Initiative, etnettverk som aktivt jobber for miljøvern i skoindustrien. De støtter også ulikeorganisasjoner som arbeider for en bedre verden, som for eksempel UNICEF, Legeruten grenser, SOS Barnebyer og mange andre. 

Vagabond er et av våre mest populære merker, og vi har flere modeller å velgemellom. Vi håper du finner akkurat det du leter etter! 


Side 1 av 7

362 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×