Sko

11 treff

Vagabond Grace – klassiske, kule boots

Vagabond Grace er klassiske ankelstøveletter med høy, tykk hæl som passer perfekt til både kjoler, skjørt, shorts og bukser. Dette er klassiske sko som enhver kvinne burde ha i sin basisgarderobe. De tykke hælene gjør de svært behagelig å gå med, samtidig som du får et løft og en forbedret holdning når du går. Vagabond Grace-bootsene kommer i klassiske farger og er laget i varianter både med og uten knyting. Det finnes også varianter av Vagabond Grace i en mer pumps-lignende modell – disse er helt nydelig sammen med en sommerkjole.

Tidløs stil med et par Vagabond Grace-sko på foten

Det svenske skomerket Vagabond har produsert klassiske lærboots og andre herlige modeller i over 20 år, og er kjent for sin tidløse stil og skoene kommer alltid med den samme høye kvaliteten som har gjort merket så anerkjent. Vagabond Grace-bootsene er absolutt en av de mest kjente modellene til merket. Denne skoen har vært umåtelig populær, spesielt Vagabond Grace Black ettersom det er en sko som passer til det meste man måtte ha i garderoben. Når man er i tvil, alltid gå for svarte ankelstøvletter med hæler! Da kan man rett og slett ikke trå feil.

Impregner dine Vagabond Grace før bruk

Vagabond Grace-skoene har som ofte en overflate i lær eller tekstil med en såle i syntet. Det er svært viktig at du impregnerer skoene før du begynner å bruke dem, for deretter å gjenta denne prosessen med jevne mellomrom. Skit og smuss som fester seg burde tørkes av med en fuktet klut, dette gjør at læret/tekstilet holder seg fint mye lengre. Hvis skoene blir våte, skal disse tørkes i romtemperatur (ikke nær en ovn ettersom varmen vil tørke ut læret). Noe så enkelt som å bruke et skohorn når du tar på skoen, kan også hjelpe til med at skoene beholder formen lengre.

Et par Vagabond Grace er prikken over i-en i antrekket

Mange av modellene i Vagabond Grace-serien kommer med elastiske sidepaneler, noe som gjør de svært enkelt å få av og på. Så lenge du behandler skoene dine før du bruker de, er dette sko som tåler litt vær og vind. Modellene som kommer uten snøring, sitter ofte litt løsere rundt ankelen. Og til tross for at hælen ikke er av det laveste slaget, er dette svært behagelige og ikke minst stabile sko å gå med. Noe som betyr at de passer bra i jobbsammenheng hvor du ønsker å være ekstra fin samtidig som dette ikke går utover komforten etter noen timer.

Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK