Valontano Sko Online

0 treff

Unstitched Utilities – for den bevisste forbrukeren

For deg som er bevisst og interessert i bærekraftig forbruk, er Unstitched Utilities et merke å legge merke til. Her ligger ikke bare fokuset på stilige sko, men også på gode arbeidsforhold for arbeiderne som lager skoene, samt at skoene skal være veganvennlige og bærekraftige.

Sko som er bra for alle

Grunnleggerne er tre venner som ikke bare delte en forkjærlighet for design og mote, men også for humane idealer. En dag bestemte de seg for å lage et skomerke hvor fokuset lå på stilige sko som ikke bare er bra for den som har dem på seg, men også for arbeiderne og naturen. På denne måten oppsto Unstitched Utilities.

Unstitched Utilities – sko som føles bra i dobbel forstand

Når du har på deg et par Unstitched Utilities, har du ikke bare et par stilige sko. Du kan også føle deg trygg på at du bruker et merke som er veganvennlig, og som jobber for en bærekraftig utvikling og for gode arbeidsforhold. Herlig for både føttene og sjelen!

Unstitched Utilities online på Footway

Unstitched Utilities jobber med et materiale som heter Tyvek. Det er flott på den måten at det er vanntett, puster, er ekstremt slitesterkt og lett, men også helt resirkulerbart! Du finner selvsagt sko fra Unstitched Utilities på Footway. Du får dem raskt levert hjem til deg, frakten er gratis og returen like så, og du har 180 dagers åpent kjøp!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×